
sedita321321
Nepečený osviežujúci pudingovo-tvarohový dezert s drobným ovocím a želé v pohároch.
Ingrediencie
1 | balík | Zlatý klas |
5 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
400 | millilitrov | mlieko |
125 | gramov | tvaroh jemný |
1 | balík | vanilkový cukor |
150 | gramov | černice mrazené |
1 | balík | tortové želé červené |
trocha | čučoriedky |
Postup
Černice (použila som mrazené) rozvaríme v 1 PL vody s 2 PL cukru a necháme vychladiť.
Medzitým uvaríme zo Zlatého klasu podľa návodu veľmi hustý krém. Do ešte teplého pridáme tvaroh osladený 1 PL cukru, vanilkový cukor a spolu vymiešame.
Na dno pohárov navrstvíme pudingovo-tvarohový krém, polejeme trochou rozvaru s černicami a znovu zopakujeme pudingovú vrstvu a rozvar s ovocím.
Podľa návodu uvaríme želé, ktoré ešte teplé dolejeme až po vrch pohárov.
Nakoniec dezert ozdobíme ovocím a necháme vychladiť.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Jednoduchý vláčny malinový koláč
Kamila
Jednoduchý vláčny malinový koláč
Fotorecept na božský a hlavne rýchly ovocný koláč s malinami. Ovocie môžete použiť aj iné - višne, čučoriedky, menšie kúsky marhuľ. Nižšie uvádzam aj bezlepkovú verziu.
Domáca orechová torta
LiViera
Domáca orechová torta
Orechový korpus preliaty rumovým sirupom s bohatou vrstvou marhuľového džemu a výborným čokoládovo-orieškovým krémom v božskej domácej orechovej torte.