
sedita321321
Nepečený osviežujúci pudingovo-tvarohový dezert s drobným ovocím a želé v pohároch.
Ingrediencie
1 | balík | Zlatý klas |
5 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
400 | millilitrov | mlieko |
125 | gramov | tvaroh jemný |
1 | balík | vanilkový cukor |
150 | gramov | černice mrazené |
1 | balík | tortové želé červené |
trocha | čučoriedky |
Postup
Černice (použila som mrazené) rozvaríme v 1 PL vody s 2 PL cukru a necháme vychladiť.
Medzitým uvaríme zo Zlatého klasu podľa návodu veľmi hustý krém. Do ešte teplého pridáme tvaroh osladený 1 PL cukru, vanilkový cukor a spolu vymiešame.
Na dno pohárov navrstvíme pudingovo-tvarohový krém, polejeme trochou rozvaru s černicami a znovu zopakujeme pudingovú vrstvu a rozvar s ovocím.
Podľa návodu uvaríme želé, ktoré ešte teplé dolejeme až po vrch pohárov.
Nakoniec dezert ozdobíme ovocím a necháme vychladiť.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.