
Martuška 123 | Nepečené Zebra rezy
Nepečené rezy s kokosovou a čokoládovou vrstvou efektné na pohľad a veľmi chutné
Cesto: | ||
230 | gramov | sušené mlieko |
250 | gramov | kokos |
230 | gramov | práškový cukor |
380 | gramov | kryštálový cukor |
230 | millilitrov | voda |
Plnka: | ||
1 | kilogram | čokoláda |
Všetky ingrediencie na cesto vymiesime a rozdelíme na 3 časti. Každú časť rozvaľkáme medzi dvoma fóliami.
Čokoládu roztopím vo vodnom kúpeli.
Na plech dám papier na pečenie a štvrtinu čokolády rozotriem.
Ešte na teplu čokoládu dám pomocou fólie kokosovú hmotu. Tak opakujem 4x čokoládu a 3x kokosovú hmotu.
Necháme stuhnúť.
Dobrú chuť!

Martuška 123
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zaujímavý koláčik ja poznám, ale to je celkom iné. Tento sa mi páči.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aký veľký plech davate
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ˇdakujem za nápad, vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Karamelový veterník
Bejč
Karamelový veterník
Ďalší z výborných zákuskov z odpaľovaného cesta. Venčeky s výborným pudingovo vanilkovým krémom, karamelovou šľahačkou a čokoládovou polevou na vrchu.
Hrnčekové krehké rožky z kyslej smotany
Martuška 123
Hrnčekové krehké rožky z kyslej smotany
Chutné jemné rožky s kyslou smotanou v ceste, bez vajíčka. Plníme ich slivkovým lekvárom, orechmi či makom. Väčšinou robím z dvojnásobnej dávky.