
Martuška 123 | Nepečené Zebra rezy
reklama
Nepečené rezy s kokosovou a čokoládovou vrstvou efektné na pohľad a veľmi chutné
Ingrediencie
Cesto: | ||
230 | gramov | sušené mlieko |
250 | gramov | kokos |
230 | gramov | práškový cukor |
380 | gramov | kryštálový cukor |
230 | millilitrov | voda |
Plnka: | ||
1 | kilogram | čokoláda |
Postup
Všetky ingrediencie na cesto vymiesime a rozdelíme na 3 časti. Každú časť rozvaľkáme medzi dvoma fóliami.
Čokoládu roztopím vo vodnom kúpeli.
Na plech dám papier na pečenie a štvrtinu čokolády rozotriem.
Ešte na teplu čokoládu dám pomocou fólie kokosovú hmotu. Tak opakujem 4x čokoládu a 3x kokosovú hmotu.
Necháme stuhnúť.
Dobrú chuť!
Doplňujúce obrázky

Martuška 123
Výnos
1 plech
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zaujímavý koláčik ja poznám, ale to je celkom iné. Tento sa mi páči.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aký veľký plech davate
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ˇdakujem za nápad, vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.