
reklama
Klasická čokoládová plnka, ktorú je možné kombinovať aj s ovocím.
Vhodná do zákuskov aj tort.
Ingrediencie
10 | kusy | vajce |
400 | gramov | kryštálový cukor |
500 | gramov | čokoláda na varenie |
500 | gramov | maslo |
Postup
Nad parou rozpustíme cukor, zamiešame vajcia a čokoládu. Stačí miešať, nemusíme šľahať. Miešame kým sa čokoláda nerozpustí. Hmota musí byť horúca.
Do vychladnutej hmoty zašľaháme maslo.
Vhodná do sušenej torty, dobošky, zákuskov a tort.
Celkový čas
50 minút
Čas prípravy
25 minút
Čas varenia / pečenia
25 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty