Medové srdiečka

Popis

Plnené medové srdiečka.

Medové srdiečka - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
45dekagramyhladká múka špecál
14dekagramypraskový cukor
6dekagramypalmarín
2kusyvajce
3polievkové lyžicemed
1čajová lyžičkasóda bicarbona
1čajová lyžičkaškorica
plnka
  rôzne odrezky z korpusov bez krému
  praskový cukor
  orechy
  ríbezľový džem
  škorica
  aníz
  rum
Dokončenie
  tmavá čokoládová poleva
  Biela čokoládová poleva

Inštrukcie

Všetky ingrediencie na cesto vymiesime, vyvaľkáme na hrúbku asi 3 mm, vykrajujeme srdiečka a upečieme.

Pri plnke nie sú uvedené množstvá pretože to záleží od toho z akých odrezkov idete plnku robiť.Ak odrezky nemáte, treba upiecť ešte jednu dávku cesta, stačia pláty a tie pomrviť a potom všetkými ingredienciami na plnku dochutiť.

Upečené srdiečka spájame plnkou a necháme zatuhnúť.

Potom namáčame v tmavej čokoláde a bielou čokoládou porobíme bodky, ktoré prejdeme špajdľou a vznikne nám na nich vzor.

Dobrú chuť!

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykSrdce

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.