
reklama
Guľky z gaštanového pyré poliate čokoládou
Ingrediencie
Hmota: | ||
500 | gramov | gaštanové pyré |
150 | gramov | detské piškóty |
150 | gramov | práškový cukor |
125 | gramov | maslo |
2 | polievkové lyžice | rum |
Poleva: | ||
100 | gramov | horká čokoláda |
40 | gramov | stužený tuk |
1 | polievková lyžica | olej |
Postup
Gaštanové pyré zmiešame s pomletými piškótami a maslom. Pridáme práškový a vanilínový cukor. Hmotu odložíme do chladničky asi na 2 hodiny.
Rukami tvarujeme guličky asi 2,5 cm a ukladáme na mastný papier na pečenie. Pripravenou polevou oblievame každú guľôčku.
Hmotu môžeme použiť aj na cake pops na paličke. Dozdobíme podľa vlastného uváženia. Ja som použila čokoládové lístky, na cake pops aj mrazom sušené maliny.
Doplňujúce poznámky
Ďalší recept z našej oslavy
Doplňujúce obrázky

Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.