Mango cheesecake

Popis

Lahodný mango zakusok 

Mango cheesecake  - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
35 minút
Celkový čas
55 minút

Ingrediencie

Sušienkový základ
150gramovsušienky
60gramovmaslo
krém
500gramovmascarpone
200gramovkyslá smotana
3kusyvajicka
2balíkyvanilkový cukor
4polievkové lyžicekryštálový cukor
1polievková lyžicapolohruba muka
Mangové coulis
250gramovMango
200millilitrovvoda
  kryštálový cukor podľa chuti
2čajové lyžičkysolamyl

Inštrukcie

Susienkova zmes: 150g sušienky maslove, 60g maslo roztopene spolu zmiešame a pozatlacame na boky a spodok tortovej formy priemer 22-24cm.

Krem: 500g mascarpone, 200g kyslá smotana, 3x vajce, 2x van.cukor, 4PL kryst.cukor, 1PL pól.muka. To všetko spolu v robote vymiesame na najmenšom stúpni. Krem vylejeme do formy a pecieme na 160st. 35-40min. Horný a dolný ohrev bez ventilátora. Po upeceni nechame vychladnúť.

Mangove coulis: 250g mango( cerstve,mrazené) dáme do hrnca spolu s 200ml vody a kryst.cukrom podľa chuti. Krátko povarime a rozmixujeme. Za stáleho miešania pridávame solamyl 2CL rozmiesane v 1PL vode. Miesame do zhustnutia a nechame vychladnúť. Následne polejeme zakusok a nechame stuhnut najlepšie cez noc v chladničke. Zakusok si ľubovoľne ozdobime podľa svojej fantázie.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

Krásny ÁnoTlieskamÁno

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.