Punčové rezy z časopisu - nejasný postup
Pozrite si aj
Na obrazku mas pekne vyskladany zakusok z piatich ciest a ked si dve rozkrojis a vzniknu ti styri, tak to tretie cesto je vlastne to piate trocha komplikovane napisane ale snad pochopitelne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Piškota zo 4 vajec je v strede.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aha lebo na obrázku to vyzerá, že tá piškóta zo 4 vajec je naspodku tak neviem ale aj tak ďakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vďaka za názor ja som asi zle pochopila to rozrezanie
ja som si myslela, že to rozrežem na 2 pásy po dĺžke a ono to treba PRErezať a potom ti samozrejme vyjde 5 plátov ďakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zostáva celé. Tým, že je zo 4 vajec, je tenšie.
Je tam uvedené, že korpusy zo 7 vajec ako korpus torty (nemám to pri sebe, ale bolo to tam uvedené, ak to pri tlači nevymazali), t.j. 2 rozkrojíš, čím dostaneš akoby cestá z 3,5 vajca a jedno zo štyroch. Aj mne sa pri korekcii zdal tento spôsob netradičný, ale prečo neurobiť niečo po novom.
Alebo si urob 5 krát piškótu zo 4 vajec a máš vystarané. Nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujeeeem už som to pochopila, že tie dva pláty prerežem po celej ploche ako korpus ja som si myslela, že ich prekrojím napoly na dva pásy to ma pomýlil ten obrázok tam je len pás
v nedeľu ideme nato !!!!!! pekný deň
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na prvé prečítanie som si tiež myslela
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked ho chcete jesť v nedeľu treba upiecť ,poliať a zaťažiť už v piatok večer,nezabudnuť na prve a posledne cesto džem aby sa dobre prilepilo.V sobotu rano dať polevu ked bude robena podla receptu lebo tiež musi vyschnuť a stvrdnuť.Dufam že sa podari ked nie prvykrat tak druhykrát.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé dámy, ktoré máte už naštudovaný najnovší časopis Torty od mamy hlavne receptovú časť nie je mi jasný postup pri Punčových rezoch od autorky pani Uhrínovej. Nikde som sa nedočítala čo urobiť s tretím cestom, prvé dva si rozrežeme, aby nám vznikli 4 časti, ale čo s tým tretím cestom? Všetko ostatné mi je jasné. Prosím o radu alebo názor.