pudingove kremy -plnky
Pozrite si aj
400ml mlieka,3PL cukru,1vanil.cukor,50g pudingu(podľa chuti),12-13dkg práškového cukru,375g masla
mne sa osvedčil tento recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ty si sa nejako rozšupla však???aj ja som skusala pudingove, ale recept ti poradia skusenejsie, drzim palceky, pa pa pa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no veru mna to riadne draplo ved to je horsie ako droga,vsak?
"pecenie je radost"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim iba pudingove a slahackove.. tato cokoladova je najoblubenejsia : 600ml mlieka, 2 zlate klasy, 150g cukru uvarit, do horuceho pridat 100g cokolady (najlepsie s vysokym obsahom kakaa), vychladnute zmiesat s 500 g masla..
jahodovu robim tuto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5608 ... je vynikajuca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem Vam za rady,vyskusam snad raz vsetky a ten cokoladovy vyzera super tiez
"pecenie je radost"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no to ti teda poviem, ze droga, je mam teraz trosku utlm, ale zato september bude akčný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja chcem mat akcne mesiace
"pecenie je radost"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie som sice zaciatocnik, ale peciem zatial iba rodine a na jesen maju skoro vsetci meniny a narodeniny, tak preto akcne a potom zasa nic, tak asi tak....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim 1l mlieka, 250g krystalového cukru, 1 vanilkovy, 4 pudingy - roznych chuti, bud vanilkovy, zlaty klas, cokoladovy, karamelovy, bananovy, jahodovy, malinovy a ked vychladne, 1 maslo, 1 hera, alebo kto chce tak 2 masla,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No takze, maslo a puding by mali byt v pomere 1:1 alebo o malo viac masla aby to nerobilo sarapatu s potahovkou...na 1 l mlieka sa davaju 3 pudingy, nie je to ani riedke ani privelmi huste ked to vychladne, ked robim coko puding-krem, uvarim cokoladovy puding z 1 l mlieka a do toho dam este asi 150g cokolady, ked robim karamelovy tak cukor, co ma ist do pudingu upalim na karamel a uvarim z karameloveho prasku pudnig, ovocne pudingove plnky ja nerobiem z mlieka..je mi to ,,proti srsti,, puding robim zo stavy z kompotu plus dolejem vodu, pouzivam maizenu alebo zlaty klas...to je asi tak vsetko...hadam je to zrozumitelne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
noooooo znie to velmi dobre idem si to hned vsetko opisat do mojho zosita
dakujem Vam za uzitocne a perfektne rady
"pecenie je radost"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím tak ako Jakub a sú skvelé...teda aspoň som ešte nemala reklamáciu + keď robím jahodovú dávam do nej dezertnú pastu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- čo je prosím dezertná pasta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
? to veru neviem ani ja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby a vy nemáte google? http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&products_id=… toto je dezertná pasta...
Výhradne prírodné, žiadne umeliny a je s kúskami jahôd (nájdu sa aj celé) používam aj iné príchute...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veru ja som uz o tom pocul Anicka, ale nikdy som tomu nevenoval pozornost:) vidim, ze si velmi spokojna a je to kvalitne, uvazujem ze si to aj ja zaobstaram. A ake mas este prichute?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jakub vrelo ti ich odporúčam...Ono sa zdá, že je to drahé, ale na krém na celú tortu stačí 1-2 PL a je to super. Používam zatiaľ len vaječný likér (tej už mám 3tie balenie ) jahodu a karamel...Ak chceš kľudne ti dám z jahodovej na koštovku, mám jej veľa a má trvanlivosť do konca augusta, tak ak by si chcel, zavolaj. Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za inšpirácie aj ja,niektoré receptíky si musím zapísať..........
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte prosim Vas napiste mi presny postup na pudingove plnky....
ja robim plnky poctivo robene nad parou atd ale citala som,ze niektore robia pudingove,ja osobne ich nemam rada ale co ak raz aj ja budem mat taku objednavku od zakaznika,ze chce plnku pudingovu do torty?
ked robite napriklad cokoladovu a jahodovu plnku?
aky pomer pudingov a mlieka date a co dalej? kolko masla atd?
mozno chcem vela ale prosim poradte mi
dakujem