reklama

pudingove kremy -plnky


reklama

ahojte prosim Vas napiste mi presny postup na pudingove plnky....
ja robim plnky poctivo robene nad parou atd ale citala som,ze niektore robia pudingove,ja osobne ich nemam rada ale co ak raz aj ja budem mat taku objednavku od zakaznika,ze chce plnku pudingovu do torty?Prekvapenie

ked robite napriklad cokoladovu a jahodovu plnku?

aky pomer pudingov a mlieka date a co dalej? kolko masla atd?

mozno chcem vela ale prosim poradte miSlnko Slnko Slnko Slnko dakujemÚsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

400ml mlieka,3PL cukru,1vanil.cukor,50g pudingu(podľa chuti),12-13dkg práškového cukru,375g masla
mne sa osvedčil tento receptSlnko Slnko Slnko

ahoj, ty si sa nejako rozšupla však???aj ja som skusala pudingove, ale recept ti poradia skusenejsie, drzim palceky, pa pa paBozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

no veru mna to riadne draploVáľam sa od smiechu po podlahe ved to je horsie ako droga,vsak?Veľký úsmev Veľký úsmev "pecenie je radost"

macis, Ut, 06. 07. 2010 - 21:40

ja robim iba pudingove a slahackove.. tato cokoladova je najoblubenejsia Mrkám : 600ml mlieka, 2 zlate klasy, 150g cukru uvarit, do horuceho pridat 100g cokolady (najlepsie s vysokym obsahom kakaa), vychladnute zmiesat s 500 g masla..
jahodovu robim tuto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5608 ... je vynikajuca

dakujem Vam za rady,vyskusam snad raz vsetky Váľam sa od smiechu po podlahe a ten cokoladovy vyzera super tiezÁno Slnko Torta "pecenie je radost"

no to ti teda poviem, ze droga, je mam teraz trosku utlm, ale zato september bude akčnýVeľký úsmev Veľký úsmev

nie som sice zaciatocnik, ale peciem zatial iba rodine a na jesen maju skoro vsetci meniny a narodeniny, tak preto akcne a potom zasa nic, tak asi tak....Slnko Kvietok Slnko

simaxi, Ut, 06. 07. 2010 - 23:05

ja robim 1l mlieka, 250g krystalového cukru, 1 vanilkovy, 4 pudingy - roznych chuti, bud vanilkovy, zlaty klas, cokoladovy, karamelovy, bananovy, jahodovy, malinovy a ked vychladne, 1 maslo, 1 hera, alebo kto chce tak 2 masla,

JakubTN, St, 07. 07. 2010 - 00:48

No takze, maslo a puding by mali byt v pomere 1:1 alebo o malo viac masla aby to nerobilo sarapatu s potahovkou...na 1 l mlieka sa davaju 3 pudingy, nie je to ani riedke ani privelmi huste ked to vychladne, ked robim coko puding-krem, uvarim cokoladovy puding z 1 l mlieka a do toho dam este asi 150g cokolady, ked robim karamelovy tak cukor, co ma ist do pudingu upalim na karamel a uvarim z karameloveho prasku pudnig, ovocne pudingove plnky ja nerobiem z mlieka..je mi to ,,proti srsti,, puding robim zo stavy z kompotu plus dolejem vodu, pouzivam maizenu alebo zlaty klas...to je asi tak vsetko...hadam je to zrozumitelne...

noooooo znie to velmi dobre Slnko idem si to hned vsetko opisat do mojho zositaChichocem sa Váľam sa od smiechu po podlahe

dakujem Vam za uzitocne a perfektne radySlnko Slnko "pecenie je radost"

Rebeka7, St, 07. 07. 2010 - 08:35

Ja robím tak ako Jakub a sú skvelé...teda aspoň som ešte nemala reklamáciu Chichocem sa+ keď robím jahodovú dávam do nej dezertnú pastu.

JakubTN, St, 07. 07. 2010 - 14:24

veru ja som uz o tom pocul Anicka, ale nikdy som tomu nevenoval pozornost:) vidim, ze si velmi spokojna a je to kvalitne, uvazujem ze si to aj ja zaobstaram. A ake mas este prichute?Zlomené srdce

Rebeka7, St, 07. 07. 2010 - 16:06

Jakub vrelo ti ich odporúčam...Ono sa zdá, že je to drahé, ale na krém na celú tortu stačí 1-2 PL a je to super. Používam zatiaľ len vaječný likér (tej už mám 3tie balenie Chichocem sa ) jahodu a karamel...Ak chceš kľudne ti dám z jahodovej na koštovku, mám jej veľa a má trvanlivosť do konca augusta, tak ak by si chcel, zavolaj. AnkaZlomené srdce Torta

erika43, St, 07. 07. 2010 - 15:53

Dakujem za inšpirácie aj ja,niektoré receptíky si musím zapísať..........Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama