Prosím o radu-penová torta
Pozrite si aj
Ešte som ju nerobila, ale kukni, či to robíš takto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13962
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja nemožem mat otvorenú rúru, lebo mám teplovzdušnú a keď sa otvorí, tak nefúka potom teplý vzduch. ako kedy sa vypne:(
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tu je super postup
http://www.tortyodmamy.sk/v-tvare-srdca/penove-srdce-0
už som podla neho robila 3x a ešte sa mi nič take nestalo aj ten krem je úplne vinikajúci skús vyskúšať a nezanedbať čas šlahania bielkov treba aspon tých 20 min.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja pouzivam iba povazsky krystalovy cukor a slaham minimalne 20 min, susim v teplovzdusnej rure, na asi 70 stupnov, aj 2 hodky, tak vela zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež šľahám mixérom nad parou 20 min. a potom pečiem v teplovzdušnej rúre na 50 až 70 stupňov. Keď je to na tortu tak určite aj 2 hodiny prip. aj viac a keď sú to len penové kolieska tak to môže byť aj kratší čas.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
budem rada ak mi neaká dobrá dušička poradí - pri sušení penovej torty sa mi stane, že ozdobné boky sú na dotyk akoby neusušené-pritom sú robené z rovnakej peny ako zvyšok. je to ako " guma" nie je to po celom obvode, ale stáva sa to. čím to môže byť?