pravý nugát-krém
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ten nugat je dost mastny,asi len s maslom by to bol tazky krem.Tiez som nad tym premyslal.Nahrial som ho v mikrovlnke a pridal do zltkoveho kremu a bolo to celkom chtne,no nemalo to velmi vyraznu nugatovu chut.Nemal som vela casu sa s tym hrat,tak budem asi medzi sviatkami experimentovat.Ked som robil rezany nugat,tam som ho chcel pevnejsi,tak som pridal trochu kakaoveho masla.Ale to bolo o inom,to sa do torty pouzit neda,to je velmi pevne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Idi používam tento nugát, ako náplň do praliniek.
Časť čoko nahrádzam nugátom. Skôr by som spravila plnku so šlahačkou plus coko/alebo mlieko a puding/,nugát a kúsok masla na zjemnenie nie veľa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďAKUJEM VáM PEKNE ZA RADY
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte šikovné cukráročky. Chcela bysom si vypýtať vašu radu.Chcem si urobiť nugátový krém do torty z pravého nugátu( Callebaut), čo treba trochu roztopiť. Robili ste to niektorá? Potrebovala by som pomer masla a nugátu.

Ďakujem pekne