reklama

pravý nugát-krém

Idi , 08. 12. 2011 - 14:37

reklama

Ahojte šikovné cukráročky. Chcela bysom si vypýtať vašu radu.Chcem si urobiť nugátový krém do torty z pravého nugátu( Callebaut), čo treba trochu roztopiť. Robili ste to niektorá? Potrebovala by som pomer masla a nugátu.
Ďakujem pekne Slnko Slnko Slnko Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

doddy, Št, 08. 12. 2011 - 23:09

Ten nugat je dost mastny,asi len s maslom by to bol tazky krem.Tiez som nad tym premyslal.Nahrial som ho v mikrovlnke a pridal do zltkoveho kremu a bolo to celkom chtne,no nemalo to velmi vyraznu nugatovu chut.Nemal som vela casu sa s tym hrat,tak budem asi medzi sviatkami experimentovat.Ked som robil rezany nugat,tam som ho chcel pevnejsi,tak som pridal trochu kakaoveho masla.Ale to bolo o inom,to sa do torty pouzit neda,to je velmi pevne.

trnko, Pi, 09. 12. 2011 - 07:31

Idi používam tento nugát, ako náplň do praliniek.
Časť čoko nahrádzam nugátom. Skôr by som spravila plnku so šlahačkou plus coko/alebo mlieko a puding/,nugát a kúsok masla na zjemnenie nie veľa.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama