reklama

Pomer na miesanie instantneho Royal Icingu

doddy , 16. 06. 2011 - 12:45

reklama

Ma niekto skusenost s tymto materialom????Je prilozeny navod/v anglictine,co mi nevadi/ale je totalne necitatelny.Ďakujem!

Pozrite si aj


reklama


reklama

doddy, Št, 16. 06. 2011 - 13:44

Ďakujem,to som uz pozeral,ale je to tak isto necitatelne.Nevadi,idem experimentovat....

doddy, Št, 16. 06. 2011 - 13:44

Ďakujem,to som uz pozeral,ale je to tak isto necitatelne.Nevadi,idem experimentovat....

stefi_k, Št, 16. 06. 2011 - 13:56

sú z nich viacere, ked si dobre pametam bol pomer 1:0,5 ale nie som si uplne ista som mimo a nemozem to omrknut

doddy, Št, 16. 06. 2011 - 14:47

Kupil som ho v www.cukrarskepotrebacy.eu ,je to presne ten isty ,co je na obrazku vyssie.Vylustil som tam nejake cisla,tak som to riskol.75g vody som tipol na 500g icingu a je to dobre.Pridal som trosku glycerinu.Neviem,ci to tak ma byt,bola to cista tipovacka,ale je to dobre spracovatelne.

jaja19, Št, 16. 06. 2011 - 15:12

hej Jarko, presne ako píšeš sa to mieša. a ten glycerín tam odporúčajú kvôli pružnosti, aby sa netrhal pri zdobení alebo ked sa ozdoby budú skladovať dlhšie ako 2 týždne. hustotu už podľa toho čo máš na pláne s tým robiť.

alioska, Št, 16. 06. 2011 - 15:15

50 g Royal icingu, 7,5 ml vody (v detských sirupoch sú super lyžičky s takýmito mierkami)

henulka, Pi, 17. 06. 2011 - 12:42

Doddy, ja mam tento royal icing akurat tiez doma a je pri nom aj slovensky navod:
Obsah sacku zmiesajte so 75ml studenej prevarenej vody.Mixujte na pomalych otckach asi 5 Minut.Popripade rucne vareskou asi 10 Minut.Ak pouzijete ozdoby z royal icingu neskor ako 1-2 tyzdne po zmiesani pridajte 1 polievkovu lyzicu glycerinu.
Snad som pomohla Mrkám

doddy, Pi, 17. 06. 2011 - 14:17

Dakujem,pomohlo,vcera som len tipoval.Ja som ku nemu nemal slovensky navod,len v anglictine a bol necitatelny.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama