Pod potah kokosova plnka
Pozrite si aj
ja som už mala pod poťahom kokosovú plnku a bolo to v pohode ,ja dávam v mojej plnke kokosu na puding z 2 dl mlieka asi 150 g a suchá nieje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
severinka dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila tak, ze som si odobrala cast plnky este pred pridanim kokosu, do zvysku som dala kokos, naplnila tortu a tou castou bez kokosu som potrela tortu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam mnam, uz sa na to teším ,už som si kupila aj kokosovy puding z Kauflandu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam mnam, uz sa na to teším ,už som si kupila aj kokosovy puding z Kauflandu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím aj tak že si urobím karamel a do toho vsypem kokos (podľa potreby, aby to nebolo v jednej veĺkej guči ale také sipké), urobené vysypem na pomastený tanier olejom a keď to vychladne tak to ešte pomeliem alebo dám do sáčka a prejdem to pár krát váľkom. Je to úžasné, vyskúšajte. Potom to vmiešam klasicky do krému.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
do akého krému to potom dávate? priamo do masla s cukrom, alebo do pudingu. v akých množstvách robíte karamel s kokosom?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robím si 3ks-zlatý klas s 3/4-mliekom a 20dkg-kr.cukrom uvarím kašu a tú potom mierne teplu zmiešam s 500g až 750g-maslom a keď to je vyšlahané tak potom vmiešam tu zmes.
A ten karamel tak približne (ja to nikdy nevážim) s 10dkg cukru a 1pl oleja urobíme karamel až kým sa nerozpustí všetek cukor a do toho ide približne jeden kokos (200g balenie), ale ten vmiešavam postupne aby to bolo také sypkejšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vie mi niekto poradit? Idem robit torticku potahovanu s kokosovou plnkou.Myslite, ze je vhodná kokosová plnka pod potah? samozrejme bude maslová ale s kokosom.....ešte sa obavam, toho kokosu asi treba dat menej, aby nebola plnka vysušená.....