reklama

Parizska slahacka s bielou cokoladou


reklama

Idem robit mascarpone krem a ten sa sklada z 500ml slahacky uvarenej s bielou cokoladou a do toho 500g mascarpone.No a mam dilemu,ci nechat do rana v chladnicke slahacku alebo staci zachladit 2-3 hodiny.potrebovala by som dnes naplnit tortu,lebo sa nam posunula oslava z nedele na sobotu,tak nech do rana torta stuhne a prejde chutou malin.do slahacky budem davat stuzovac.zvyknete aj po tak kratkom case chladenia vyslahat slahacku?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kamila, Pi, 18. 07. 2014 - 22:04

Prave som robila podobny krem, slahacka a biela cokolada, len bez mascarpone, tiez narychlo, dala som do mrazaku na cca hodinu. Pomohlo, len treba davat pozor na preslahanie, aby sa nezrazil krem.

mne sa nedala vobec vyslahat.dlho som slahala a zrazila sa.uplne sa oddelil tuk od vody.vodu som cez plienku vytlacila a ostala hmota,pridala som mascarpone.no ale ja neviem.prepacte mi za vyraz,ale ta plnka je chutovo hnusna.toto ma byt slavne mascarpone Veľký úsmev som zvedava aka bude zajtra torta.dufam,ze sa nebudem musiet hanbit pri krajani Chichocem sa hlavne som zvedava,ci stuhne.zdala sa mi dost riedka.sakra vecne mam plnu komoru ole pudingu a teraz,ked by sa zisiel,nemam ani kusok

Kamila, So, 19. 07. 2014 - 10:34

Nevadi ked sa krem zrazi, staci ho na chvilu nahriat nad parou a preslahat este raz.

A aký si dala pomer čoko ku šľahačke? Ja robím na 500ml 2 biele čoko rozpustiť a len jedno mascarpone, bo ono je samotné bez chuti, iba zjemní konzistenciu a chuť krému Úsmev a nechávam veru aj noc chladnúť, aby zhustol, potom sa krásne vyšľahá...samotný krém je trošku mdlý, ale v kombinácii s ovocím je výborný, chcú ho dookola Slnko Kvietok

prosím ťa, akú bielu čokoládu dávaš, neviem, či to tu môžeš napísať? dakujem

Moja, aká mi príde do ruky Chichocem sa, okrem peniažkovej hocakú tabličkovú Mrkám teraz z Lidla kupujem Kvietok

Ale aké množstvo čoko si dala? Bo mne záleží aj na hustote toho vychladeného krému, hustejší sa mi lepšie a krajšie vyšľahá Úsmev...a toho mascarpone by som menej dala, lebo bude potom menej sladký...mne sa osvedčil aj s termizov.tvarohom alebo jogurtom, je taký pikantnejší, sviežejší Kvietok

na 500g slahacky som dala 2 biele cokolady,cize 200g.dala som 2 mascarpone a dosypala prask.cukor podla chuti,lebo bola malo sladka a krem bol fajnovy

Gitula, So, 19. 07. 2014 - 07:24

malo si nechala vychladiť alebo si to prešlahala skôr to druhé ináč ten krém je Vyplazený jazyk a to tak býva keď niečo potrebuješ surne tak neni vlastne je ale v obchode Chichocem sa Kvietok

malo bola vychladena.ale nakoniec vsetko dobre dopadlo.tato plnka je uzasna s malinami,velmi nam chutila

marta02, So, 19. 07. 2014 - 07:58

ja som 2x skúšala tento recept a nenechala som cez noc v chladničke, ale som to potrebovala rýchlo a šľahačka sa nevyšľahala, na šťastie som mala dome ole puding vanilkový , tak som ho prisypala a plnka bola super. Držím palce, aby tortička chutila Áno Áno Áno Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama