reklama

Orechový korpus, orechová plnka a višňový džem - ide to dokopy???


reklama

Zdravím Vás šikovné žienky Úsmev ,

chcela by som vás poprosiť o radu. Robím svadobnú tortu - 2 srdcia. Jedna bude - kakaový korpus, čokoládová plnka, broskyne a marhuľový džem. Druhá má byť orechová - ale akú plnku tam dať??? Preto by som vás chcela poprosiť o váš názor, či orechový korpus, orechová plnka a višňový džem idú dokopy.
Má s tým niektorá z Vás skúsenosť.

Alebo akú inú plnku, ovocie či džem zvoliť do tohto teplého počasia.

Ďakujem vám veeeeeeeeeeeeľmi pekne za vaše rady Zlomené srdce a ak už niekde takáto informácia bola, vopred sa ospravedlňujem, ale po celodennom hľadaní som na ňu nenarazila.

Júlia Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

A čo tak orechový piškot, karamelový krém a ten višňoví džem? to by mohlo byť Vyplazený jazyk

ja som robila preste to co pises ,ale s visnovym frutaffilom a bolo to famozne!

Monči, Št, 18. 07. 2013 - 19:33

u nás milujú orechový korpus,karamelový salkový krém a bud džem,alebo banány

Buď si kúpiš klasické salko a 2-3 hodiny ho varíš vo vriacej vode, necháš vychladiť cez noc a zmiešaš s maslom (250g), alebo sa dá kúpiť už skaramelizované. Má taký istý obal ako klasické len je v hnedej farbe. Alebo ja vyšľahám šľahačku rastlinnú s jedným ole vanilkovím pudingom a do toho pridávam jedno skaramelizované salko. Ten niejje až taký mastný, ale je nadýchaný a ľahučký.

Monči, Pi, 19. 07. 2013 - 17:40

presne ako písala leocka1912,skaramelizované salko+maslo a mňaaaaaaaaaam Úsmev

Agnessa, Št, 18. 07. 2013 - 23:26

Ďakujem za Vaše rady Slnko ...už varím to salko, lebo som zistila, že karamelové sa mi minulo...dala som ho do tlakového hrnca na 45 min.
Dúfam, že keď ho ráno otvorím, tak bude krásne hnedé a plnka z neho chutná. Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama