Andulka v klietke :
Na korpus som použila kakaovú šľahanú hmotu s kakaom z najnovšieho čísla časopisu torty od mamy 3/2013 strana 12
krém vajíčkový šľahaný nad parou s 72% čokoládou a 82% maslom , višne a rumový rozvar . Ak chcete kakaový korpus vyskúšať odporúčam , je vynikajúci . Torta je najlepšia keď sa jednotlivé chute spoja , keď aspoň jeden deň postojí .

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dala som jej hlas na sutazi bola naozaj krasna a andulka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky