
Pzuzana | Linecké koláčiky od babičky
Myslím, že každá má ten svoj recept, ale keby niekto chcel vyskúšať recept od mojej babky, budem rada.
400 | gramov | hladká múka |
250 | gramov | Hera |
120 | gramov | práškový cukor |
1 | balík | vanilkový cukor |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
50 | millilitrov | mlieko |
2 | kusy | žĺtok |
Múku, prášok do pečiva a cukor preosejeme, pridáme zmäknutú Heru, žĺtky, mlieko a vypracujeme hladké cesto. Zabalíme ho do fólie a necháme postáť asi hodinu v chladničke.
Cesto vyvaľkáme na hrúbku cca 4 mm, povykrajujeme rôzne menšie tvary a upečieme vo vyhriatej rúre na papieri na pečenie.
Vychladnuté spájame džemom a ozdobíme podľa vlastnej fantázie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sú krásne a určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne vyzdobene
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem veľmi pekne,dúfam,že kto vyskúša,bude spokojný,rozdala som tento recept veľa ľuďom,a každí bol spokojný a vracia sa k nemu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
díky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možno trochu neskorá odpoveď ale predsa,ja ich pečiem na 170°C cca 6 minút,musia ostať bledé.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sú nááádhernéééééé
