krém z mrazničky
Pozrite si aj
neviem.ale ja mrazim vajecny krem a je to v pohode...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja si zvysok kremu mrazim bezne, ked ho nespotrebuje na tortu, odlozim na kolac na neskor. Zrazeninky som si nevsimla, ale skus ho rozmiesat este raz, popripade pridat trocha masla. Este moze byt, ze voda v kreme zamrzne a potom ked sa rozpusti, tak ostane tak volne a nie zaslahana v masle, tak asi preto tie zrazeninky, ale podla mna, ak preslahas este raz, nic tym nepokazis.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
s pudingovymi kremami je to tak - po rozmrazeni su trocha akoby zrazene - ak ho chces pouzit treba ho troska nahriat v mikrovlnke a vyslahat este raz ak treba tak pridat aj troska masla ale ostatne kremy ako vajecne nad parou alebo parizsky alebo slahackove tak tie su OK
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám tiež takú skúsenosť s pudingovým krémom z mrazničky - ale dám misku s krémom do vodného kúpeľa s horúcou vodou, prešľahám ho trochu ručným mixérom, pridám trochu masla znova prešľahám a je krásne hladučký
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pudingove kremy vytiahnute z mraznicky treba trochu nahriat(dat na par sekund do mikrovlny,alebo na sporaku chvilu) a vyslhat zostane pekne a nemusite ani pridavat maslo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež bežne zamrazujem pudingové krémy, vytiahnem z mrazničky, nechám pri izbovej teplote rozmraziť, vyšľahám nad parou a sú super, ako čerstvé...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Čaute žienky, chcem sa opýtať akú máte skúsenosť zo zmrazovaním krému .Ak spravím klasický puding zo zlatého klasu-3 dcl a 1 zlatý klas, po vychladnutí zmiešam s maslom alebo palmarínom je výborný.Raz mi časť krému zostala,tak som si ju zmrazila a chcela som tento krém po rozmrazení použiť na zákusok pre nás ku kávičke, ale po rozmrazení v ňom boli akoby jemné zrazeninky, nebol taký ako pred zmrazením. Toto isté som postrehla aj pri rozmrazení kúska torty. Čím to môže byť ?