reklama

Krém nad parou v hrnci na mlieko

whimy , 23. 06. 2013 - 14:08

reklama

Dievčatá robíte niektorá krém nad parou, ale tak, že vajíčka s cukrom dávate do hrnca na mlieko s dvojitým dnom? Ďakujem za radu Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja tak robím už pár rokov :D a šľahám so šľahačom, ktorý sa pokazil a ide mu len jedna metlička na najnižších otáčkach

Gitula, Ne, 23. 06. 2013 - 20:26

Ja tiež som robila a varechom a bolo fajn to máš nad parou Áno Áno Áno

sona7, Ne, 23. 06. 2013 - 20:27

..ja vyslaham vajcia s cukrom a potom davam do mikro.vlnky vyberam premiesam a to do vtedy dokial nieje horuci, potom ho vychladim v studenej vode..

Sigetka, Ne, 23. 06. 2013 - 21:01

Kedysi som aj ja robila tak, ale neskôr som zistila, že keď to dám do vandlíka a nad paru na iný hrniec, keď má tá hmota kde rásť, krajšie sa našľahá, v tom hrnci je predsa len menej miesta. Ale dá sa....

luhli, Po, 24. 06. 2013 - 11:49

Ja krémy šľahané nad parou robievam v posledných rokoch len v mliekovare. Mám 2-litrový, takže miesta je v ňom dosť, aj keď robím dvojitú várku krému. Šľahám elektrickým ručným šľahačom. Podľa mňa je to lepšie, ako robiť v dvoch hrncoch nad sebou, lebo unikajúca para mi nepáli ruku, ktorou si pridržiavam hrniec. Samozrejme, píšťalku z mliekovaru som dala dole, aby mi to nepískalo stále za ušami... Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama