Klub cukrárov SZKC vyhlasuje 3.ročník súťaže o najkrajšiu tortu
Pozrite si aj
reklama
reklama
Kto bude mať záujem prísť a zúčastniť sa treba poslať prihlášku na zaukolcovaj@gmail.com
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som hned isla! Ale je to trosku od ruky ... vyzera to fajn, aj volna tema, aj ochutnavka, cize objektivne hodnotenie, super... drzim vsetkym palceky!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som sa už zučastnila a o objektivnosti mlčím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
KED HODNOTI jOZKA TAK OBJEKTIVNOST A SUDNOST VYNECHAJ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Myslím, si že tu nehodnotí len Jožka , druhá vec je že Jožka hodnotí podľa kritérií ktoré má určené .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Klub cukrárov SZKC pod záštitou Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove vyhlasuje 3.ročník súťaže o najkrajšiu tortu
Súťaže sa môže zúčastniť každý
kto má rád sladké a rád súťaží.
Absolútny víťaz získa
finančnú odmenu
100,- eur
Najkrajšie práce budú tiež
odmenené !!!
Termín konania súťaže 21.11. 2012
Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb Púchov
Budova zdravotnej poisťovne Dôvera
Výstava prác: od 10.00 hod - 17.00h.
Pre verejnosť : od 12.00 hod – 18.00h.
Vyhodnotenie súťaže : o 17.00 hod.
Školská jedáleň SOŠOaS Púchov
Torty bude hodnotiť odborná porota
„ O cene diváka“ môžu rozhodnúť návštevníci svojim hlasom
Podmienky súťaže
Pripraviť tortu a priniesť hotovú vo veľkosti od 3 - 10 kg maximálne. Z toho istého materiálu pripraviť aj 2 malé ks zákuskov ( rez, dezert...do hmotnosti 50g ks ) na hodnotenie chuti.
Príležitosť : ľubovoľná , fantázii sa medze nekladú.
Súťažné kategórie:
K/1 – profesionál
K/2 – amatér
K/3 – junior – do 21 rokov
K/4 – zvláštna kategória – netradičné torty
Suroviny si súťažiaci hradí sám – výrobok je vlastníctvom súťažiaceho
Čo sa bude hodnotiť?
Originalita, nápaditosť, precíznosť, používanie moderných prvkov cuk. výroby, módne trendy, vhodné chuťové a farebné doladenie, celkový dojem , dodržiavanie časového limitu, písomný popis – stručný, čistota - dodržiavanie hygienických zásad, prezentácia
Kde a ako sa prihlásiť ?
Adresa školy s označením súťaže „ Najkrajšia torta“
Stredná odborná škola obchodu a služieb , ulica 1.mája 1264 , Púchov „ Klub cukrárov“
e- mailová adresa : zaukolcovaj@gmail.com , info. www.szkc.sk
telefonický kontakt : Mgr . Jozefína Zaukolcová , 042 4631 365, 0908 433 839
Prihlášky môžete zasielať poštou, e-mailom, alebo sa prihlásiť telefonicky
Miesto konania : areál SOŠOaS – budova zdravotnej poisťovne
Dôvera– bočný vchod , 3 poschodie
Čas výstavy : súťažné exponáty je potrebné vystaviť 21.11.2012 v čase od
10,00h - 18.,00 hod.
Symbolické štartovné – 1,00 € - , Obed - 2,50 €
Platba priamo na mieste ráno pri prezentácii
Prezentácia účastníkov a inštalácia súťažných prác je od 7.30 - 10.00 hod.. Budova poisťovne Dôvera- 3 poschodie Malé občerstvenie pre súťažiacich bude zabezpečené v cukrárni Akadémia – areál školy (káva, čaj)
Hodnotenie odbornou porotou 10.00 – 12.00 hod
Pre prípadné malé technologické úkony bude k dispozícii kuchyňa reštaurácie.
Uzávierka prihlášok je do 19.11.2012
Súťaž o najkrajšiu tortu
Prihláška
Meno a priezvisko .....................................................................................
Firma .........................................................................................................
Adresa .......................................................................................................
...................................................................................................................
Telefonický kontakt ..................................................................................
e-mailová adresa .......................................................................................
Názov exponátu – príležitosť ....................................................................
Súťažné kategória ....................................................................................
Obed- počet porcií - záväzne ........................................................................
Dátum ............................... Podpis ...................................