reklama

Kiwi a ananas v tvarohovosmotanovej plnke -nezhorkne?


reklama

Dievcata, obraciam sa na Vas s prosbou, citala som v diskusiach, ze niektorym cerstve kiwi nezhorkne, inym zhorklo v smotanovej alebo tvarohovej plnke. viem ze cerstvy ananas a kiwi obsahuju pektin a neznasaju sa s mliecnou bielkovinou, mam pouzit radsej zavarane kiwi a zavarany ananas? Co myslite?chcela som radsej cerstve, ale nechcem riskovat ze to zhorkne. Ake mate skusenosti?Osobne som jedla ovocnu tortu kde na vrchu bolo aj kiwi s inym ovocim zaliate a veru to bolo horkeeee :(
Dakujem za Vas cas Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Dakujem Katka, tuto diskusiu som predtym uz precitala ;))ale vdaka

jasama, Pi, 20. 07. 2012 - 16:57

No ja som raz robila nepečenú smotanovú s kiwi a zhorklo mi a torta pustila vodu.

Daducha, Pi, 20. 07. 2012 - 18:58

U mna kiwi nikdy viac, cela plnka letela do kosa , horkeeee a bolo to v trasenom kreme

ja dávam kiwi pravidelne do šlhačkovo smotanovo tvarohovej torty, teda ukladám na plnku a ešte sa mi nestalo že by mi zhorklo ale používam rastlinnú šlahačk tak možno preto Úsmev

No prave som sa na nemeckej stranke docitala, ze je potrebne kiwi oblanzirovat, alebo preliat na chvilu horucou vodou a vycladnute ukladat do plnky, to iste ananas, dalej sa tam pisalo ze aj papaja ma tie vlastnosti a ze ucinky tychto enzymov sa vyuzivaju pri nakaldani masa do marinad, tieto latky zmakcia maso, ze nie je potrbne ho dlho grilovat. Alebo opekat na panvici, taaaak od sladkeho som skoncila az pri mäse :DD

no ja o horkosti kiwi som sa dočítala , až tu na stránke...
bežne som robila pudingovú , vanilkovú na to rôzne ovocie / podľa obdobia , teda buď čerstvé , alebo zavárané...je pravda ale , že ananás čerstvý som zatiaľ nedávala nikdy / aj kiwi a zaliala som to želatínou...nič sa nestalo , bolo to výborné

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama