reklama

jogurtovo-šlahackovy krem do torty

Anonymný (bez overenia) , 16. 03. 2014 - 19:09

reklama

Ahojte :) potrebujem vašu pomoc :) Dá sa urobiť takáto plnka (konkrétne jahodová) : Uvariť hustý puding a keď vychladne zašľahať do neho šľahačkovú smotanu a jogurt? Krém by mal byť na 2vrstvy a aby netiekol. Ak sa to dá a robievate taký tak Vás poprosím o presne množstvo. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem :D

Pozrite si aj


reklama


reklama

Hmm, takéto nerobím, ale mne tam chýba dáky stužovač alebo maslo, podľa mňa to bude riedke Kvietok

kajka129 (bez overenia), Ne, 16. 03. 2014 - 20:10

Robím taký do veterníkov, ale bez jogurtu takže neviem. Neviete či ten stužovač môžem dať spolu zo šľahačkou do vyhladnutého pudingu? Úsmev

dasak, Ne, 16. 03. 2014 - 20:28

pridať želatínu a je to
ja som teraz robila "citronovú penu" - vytlačila som si 3 citrony, dala do toho cca 4-5 PL cukru a prevarila. rozpustila som si v tom 2 želatíny a vyšľahala som 650 ml šľahačky a zmiešala s rozpustenou želatínou. "krém" bol tuhýýýý

alebo som robila takýto malinový krém - ono je to ako želatína. dať cca 3,5 dcl ovocnej šťavy, alebo rozmixovaného ovocia a uvariť s vanilkovým pudingom- to je ako želatína. do vychladnutého môžeš všľahať 2 jogurty alebo kyslé smotany alebo šľahačku, ale určite dať aj želatínu, ak to chceš mať tuhé

držím palce

kajka129 (bez overenia), Ne, 16. 03. 2014 - 23:28

Rozmýšľam nad tým malinovim. Urobila by som želatinu zo štavy a vmiešala jogurt. A potom by som si urobila puding a zašlahala tam šlahačku Veľký úsmev

ajka82, Ne, 16. 03. 2014 - 20:30

ja zas robievam iba jogurty so slahackou bez pudingu...podla znacky slahacky bud davam stuzovac slahacky alebo zelatinovy za studena, aby drzalo... takze s pudingom neporadim

Zuziv, Ne, 16. 03. 2014 - 21:28

ja robievam,ale tiež bez pudingu len dám jogurt ,šlahačku,žel.stužovač a mr.ovocie Vyplazený jazyk Áno je to výbornééééé ,osviežujúce a vôbec to netečie Áno

ja robím jogurtovo čučoriedkovú a jogurtovo višňovú plnku tak, že vyšľahám šľahačku so stužovačom, na 250 ml šľahačky jeden stužovač a potom do vyšľahanej pridám smotanový jogurt a podľa chuti práškový cukor a ešte spolu prešľahám. Na tortu potom ešte poukladám ovocie. Plnka vôbec netečie a nie je ani riedka. Nech sa darí.

kajka129 (bez overenia), Ne, 16. 03. 2014 - 23:19

Ďakujem vám za odpovede Veľký úsmev

abriela, Ut, 18. 03. 2014 - 17:02

Ja robim bez stuzovaca, bez pudingu. Najcastejsia plnka ktoru robievam - 0,5l rastlinna slahacka (cista nic moc), 3 smotanove jogurty (150g). Robim ovocnu, cokoladovu, straciatela a najlepsie chuti v kombinacii s bananom. Cukor len podla chuti. Ja nepridavam. Plnky je velmi vela. Na 26cm tortu, 2 krat prerezanu davama si 1,5-2cm vrstvu a zvycajne este mi ostane a natriem potom nou bebe keksy.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama