HOPLA
Pozrite si aj
je vyborna uz asi 5 rokov je na trhu do rastlinnych slahaciek sa nedavaju stuzovace moze sa aj riedit do 1 litra sa môze pridat 1 dcl vody je velmi dobra aj v horucavach netecie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Môžem poprosiť o radu aj ja? Mám alergiu na všetko, čo prebehlo okolo mlieka alebo má s tým spoločný názov. Objednala som si na skúšku rastlinnú šľahačku DECOR UP a chcela by som si z nej urobiť parížsky krém, môže sa prevárať tak ako normálna živočíšna šľahačka?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ano nemusis ju prevarat iba do vyslahanej zamiesat roztopenu cokoladu alebo jogurt alebo gastany
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Beatka, našla som toto: http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/rastlinna-slahacka-2 jarina27 tam spomína decor up.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jaji, Ty si môj veľký poklad, veľmi pekne ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no naozaj nemáš zač, len mi to nedalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bea rastlinná sa neprevára, nemusíš ju ničím stužovať, a ani úplne prešľahať, na parížsky krém je lepšia živočíšna KEN nata.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A kde ju dostať kúpiť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá, ste veľmi zlaté a ochotné, ďakujem za Vaše super rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby, kúpila som si na skúšku rastlinnú šľahačku HOPLA. máte s ňou niekto skúsenosti? ako postupovať? treba po zašľahaní pridať stužovač? alebo želatinu? ... na čo ju používate?... rada by som niečo skúsila, len neviem, do čoho sa pustiť. moc ďakujem za odpovede.