Forma srdce priemer 30 cm
Pozrite si aj
Ja som takú robila minulý týždeň a všetko bolo OK. Ale inak sa skúsim "zrovnať" špajdlou, strčím a pobehám a pred tým ako ho šupnem do rúry, tak ho pobúcham jemne o zem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ked peciem v tejto forme,tak po niekolkych minutach zakryjem alobalom a dopeciem...potom pichnem špajdlu,ci je vsetko ok....tiez peciem v el.rure
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nespadne ti cesto,ked otvoris ruru?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to tiež robím ako jarka22... najskôr dám cesto piecť na takých 15-25 min., potom dám alobal... zatiaľ sa mi nestalo, že by mi cesto spadlo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pečiem podľa receptu Buhuša - nadstavovaný piškot na 150°C 1 hodinu a vždy je to o.k.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zuli,presne ako pises ja tiez tak peciem, ale vyhrejem ruru aj na 250 a ked tam dam cesto stiahnem na 150..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uz tak peciem dlho,ale este mi cesto nespadlo-je krásne upecene.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Piekla som tortu srdce s priemerom 30 cm. Vsetko ok len stred sa mi dlho dopekal a vysledkom je to,ze kraje su suchsie a stred tak akurat. Doboducna sa chcem spytat,ako tomu predist?Aby sa mi rovnomerne upiekla cela forma,stalo sa vam to? Mam elektricku ruru a pecie paradne s okruhlou formou nemam problem.Toto sa mi stalo prvy krat