reklama

Forma srdce priemer 30 cm


reklama

Piekla som tortu srdce s priemerom 30 cm. Vsetko ok len stred sa mi dlho dopekal a vysledkom je to,ze kraje su suchsie a stred tak akurat. Doboducna sa chcem spytat,ako tomu predist?Aby sa mi rovnomerne upiekla cela forma,stalo sa vam to? Mam elektricku ruru a pecie paradne s okruhlou formou nemam problem.Toto sa mi stalo prvy krat

Pozrite si aj


reklama


reklama

Meggie, Ut, 24. 07. 2012 - 11:12

Ja som takú robila minulý týždeň a všetko bolo OK. Ale inak sa skúsim "zrovnať" špajdlou, strčím a pobehám a pred tým ako ho šupnem do rúry, tak ho pobúcham jemne o zem.

jarka22, Ut, 24. 07. 2012 - 11:33

ja ked peciem v tejto forme,tak po niekolkych minutach zakryjem alobalom a dopeciem...potom pichnem špajdlu,ci je vsetko ok....tiez peciem v el.rure Slnko

Ja to tiež robím ako jarka22... najskôr dám cesto piecť na takých 15-25 min., potom dám alobal... zatiaľ sa mi nestalo, že by mi cesto spadlo...

zuli, Ut, 24. 07. 2012 - 14:27

ja pečiem podľa receptu Buhuša - nadstavovaný piškot na 150°C 1 hodinu a vždy je to o.k.

sona7, Ut, 24. 07. 2012 - 15:59

zuli,presne ako pises ja tiez tak peciem, ale vyhrejem ruru aj na 250 a ked tam dam cesto stiahnem na 150..

jarka22, Ut, 24. 07. 2012 - 16:58

uz tak peciem dlho,ale este mi cesto nespadlo-je krásne upecene.....

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama