reklama

falošný parižák a rastlinná šľahačka

alica , 23. 07. 2010 - 19:08

reklama

Prosím Vás má niekto skúsenosti s falošným parižským krémom od Henriety,aby namiesto 33%šľahačky použil rastlinnú?????????

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj,neviem ja som pouzila na slahanie a bola vyborna ale volakde tu som citala ze moze ist aj rastlinna. Neporadila som ale mozno skusenejsie vedia viac a poradia.drzim palce.

Gaba585, Pi, 23. 07. 2010 - 19:58

Já robím len s rastlinnou, je supééééér.

marycka, Pi, 23. 07. 2010 - 21:30

pozerala som video v dortomanii a tam robila parizsky tak,ze si vyslahala rastlinnu slahacku a pridala tam cukor a kakao.normalne premiesala a povedala,ze je to parizska a nemusi sa varit. tak skusÁno

macis, Pi, 23. 07. 2010 - 21:53

ja robim iba s rastlinnou Creme patisserie od Raja + 200g kvalitnej cokolady, cukor nedavam, slahacka je sladena Mrkám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama