falošný parižák a rastlinná šľahačka
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj,neviem ja som pouzila na slahanie a bola vyborna ale volakde tu som citala ze moze ist aj rastlinna. Neporadila som ale mozno skusenejsie vedia viac a poradia.drzim palce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Já robím len s rastlinnou, je supééééér.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pozerala som video v dortomanii a tam robila parizsky tak,ze si vyslahala rastlinnu slahacku a pridala tam cukor a kakao.normalne premiesala a povedala,ze je to parizska a nemusi sa varit. tak skus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim iba s rastlinnou Creme patisserie od Raja + 200g kvalitnej cokolady, cukor nedavam, slahacka je sladena
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kľudne.... ale ako spomína macis, radšej uber cukru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
macis presne tak robim aj ja vyslaham rastlinnu slahacku a pridam roztopenu cokoladu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím Vás má niekto skúsenosti s falošným parižským krémom od Henriety,aby namiesto 33%šľahačky použil rastlinnú?????????