Duo rezy

Popis

Výborný ,lahučký zákusok.

Duo rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
56ks
ZdrojMoja fantázia.
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

Korpus
5kusyvajec
5polievkové lyžicekryštálový cukor
3polievkové lyžicehladka muka
2polievkové lyžicepolohrubej múky
1polievková lyžicakakao
1polievková lyžicaoleja
3čajové lyžičkyprášok de pečiva

Inštrukcie

Korpus: Na jeden plát: 5 vajec 5 PL.kryšt.cukor, 3 PL. hl.múky, 2 PL pol.múky, 1 PL kakao, 1 PL.oleja, 3 ČL.pr.do peč..Takto upečieme 3 pláty každý po 5 vajec.

Krém č.1: 500 ml.mlieka, 6 PL.kr.cukor, 2 ks vanilka, 5 PL.hl.múky, 2 žltky, 200 gr. masla. Z mlieka , múky , cukru , vanilky, žltka uvariť kašu, po vychladnutí spojiť s maslom.

Krém č.2: 500 ml.mlieka, 5 PL. hl.múky, 2 žltky,150 gr. mliečnej čokolády /já som dala Figaro/, 3 pl.nutely, 5 PL.cukru kryš.. 200 gr masla. Mlieko, cukor, žltky, múku, uvariť na kašu, pridať do horúceho mliečnu čokoládu, miešať kým sa nerozpustí. Maslo vyšlahať s nutelou a pridať vychladnutý puding.

Rumová zálievka: 3dcl prevarenej vychladnutej vody, 2 cl sirupu /Rumový čaj/ Myslím že ho poznáte. a asi 1dcl a viac rumu, podla chuti./čím viac tým lepšie Chi-chi/

Postup: Každý plát preliať s rumovou zálievkou. Natrieme najskor bielu plnku, na to hnedú plnku, 2plát zálievka a opakujeme. Na vrch dámé čokoládovú polevučokoládu.

Poznámky

Moja rada.Pri natieraní krémov, natrite najskor bielu plnku a hnedú už dajte na druhý plát a priklopte na bielu plnku.krémy sa lahšie natierajú a odpadajú nervy pri natieraní.Ale ak chcete mať nervy , treba si potom chlupnúť trochu rumíku.Chi-Chi

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (2 hlasy)

Komentáre

Áno

ÚsmevÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskam

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam .Tak zase skušať?Kelinka a koľko druhov ešte pridaš do Vianoc?Ďakujeme za receptik. BozkávamObjímam

super receptík, a ako robíte čokoládu na vrch?

TlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskam

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

Chichocem sa keli, tak toto sa mi páči ObjímamZlomené srdceObjímam

TlieskamHambím saTlieskamHambím saTlieskam

Dakujem Keli! Objímam

Ďakujem Keli, za recept. ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceBozkávam

TIETO VIANOCE TO VYSKUšAM
Tlieskam

ako to viete takto nakrajat... uplne neskutocne a natenucko.... toto sa nikdy nenaucim... PlačemPrekvapeniePrekvapenie

Vyborny kolac, dakujem za dobru radu, ako natierat plnky. Bala som sa dat vsetok sirup, zdalo sa mi ho vela, ale nakoniec kolac vobec nebol premoceny. Najlepsi bol po dvoch dnoch, chute sa spojili, bol stavnaty a bolo ho vela!!!

Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceBozkávamBozkávamBozkávam

Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

Kelinka skusam ÚsmevSlnko

mnam mnam-vyzerá výborne
Vyplazený jazyk

ÁnoÁnoÁno

ukladám si ho, díky ÁnoÁnoÁno

Magduška ďakujem za recept pol vynikajúci ÁnoÁnoÁnoÁnoVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávam

aky je ten rumovy sirup,resp.ako sa zaraba?dik moc

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.