reklama

Dobošová šiltovka


reklama

Pekný deň prajem...prosím Vás o radu na tortu...idem piecť dobošovú tortu z valkaných plátov a chcela by som vedieť aký priemer by bol najlepší a či by bolo dobré piecť velké rozmery a aj malé alebo to nejako vytvarovať....bojím sa že ich bude musieť byť velmi vela aby som dosiahla výšku...ak môžte pomôžte... ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Tamik, Ne, 17. 06. 2012 - 15:10

Ja som robila z valkaných plátov a vôbec mi to nezmeklo.Už by som nikdy z valkaných nerobila.Všetko som to vyhodila nedalo sa ani krájať.Toto je môj názor,nech to nikto neberie v zlom.

Miloska, Ne, 17. 06. 2012 - 17:59

Ahoj. Ja znova robím iba z vaľkaných. Robila som napr. krtka a bol super, no nepamätám z koľkých dávok Mrkám

Ahoj, priemer cca 22-24 cm a postupne ich zmenšuj, Bude Ti stačiť polovičná dávka - t.j. z 350 gramov múky.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama