Dobošová šiltovka
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja som robila z valkaných plátov a vôbec mi to nezmeklo.Už by som nikdy z valkaných nerobila.Všetko som to vyhodila nedalo sa ani krájať.Toto je môj názor,nech to nikto neberie v zlom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj. Ja znova robím iba z vaľkaných. Robila som napr. krtka a bol super, no nepamätám z koľkých dávok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, priemer cca 22-24 cm a postupne ich zmenšuj, Bude Ti stačiť polovičná dávka - t.j. z 350 gramov múky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Miloska a recept na tie valkane platy mozem poprosit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dany3108 napíš mail a ja pošlem receptík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby je to tu v receptoch , len pohľadajte...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Pekný deň prajem...prosím Vás o radu na tortu...idem piecť dobošovú tortu z valkaných plátov a chcela by som vedieť aký priemer by bol najlepší a či by bolo dobré piecť velké rozmery a aj malé alebo to nejako vytvarovať....bojím sa že ich bude musieť byť velmi vela aby som dosiahla výšku...ak môžte pomôžte... ďakujem