white icing
Pozrite si aj
..cililing,vytaj, si na vybornej stranke, tu ti kocky poradia,su ochotne,mile...
WI a K2 su potahove hmoty na torty aj na tvorenie roznych kvetiniek a postaviciek,ja robim len s K2,ale kocky ti poradia viac,tak este raz vitaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj.Ja som donedavna pouzivala na vsetko K2 dokonca aj ozdoby sa mi z nej dali urobit len dlhsie tvrdli.Potom som si kupila WI je to tiez ako K2 len nemá mandlovú príchut ale je elastickejsí netrhá sa výborne sa s ním potahuje takze si myslím ze je fantastický pre zaciatocníkov a teda aj pre pokrocilých.Robia sa z neho fantastické ozdoby zachvílku vytvrdne.Najnovsie si ho setrím iba na ozdoby a pocula som ze rovnakou kvalitou na potahovanie ako WI je rooldecor ten je lacnejší tak asi budem potahovat rolldecorom a ozdoby z WI.Ale moje naj zaciatkyy potahovania boli s mlienym marcipánom co bolo na neporovnanie s týmito fantastickými hmotami.Neboj sa naucís sa co je pre teba najvýhodnejsie len treba poskusat.pa a nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kľudne sa pýtaj ... je veľa rôznych hmôt a veľa skúsenostgí a chutí. Každá hmota má svoje plusy aj ínusy (niektoré viac, iné menej). Ja napríklad poťahujem Roll Icingom a postavičky robievam z pasty dammy top. Už som robila aj tortu z pravého marcipánu, ale nerobím s ním rada - dosť je taký trhavý. S K2 a White Icingom som ešte nerobila, sú na mňa dosť drahé, ale všetci si jich veľmi pochvaľujú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata dakujem za mile privitanie ak som to spravne pochopila tak ta hmota sa kupuje...myslela som si ze ju budem robit sama....je tu vela odporucani na zaujimave stranky tak si pozriem kde ju dostanem a ako postupovat....tie vase torty su uzastne...nemozem od nich odtrhnut oci...a konecne som nasla aj recept na laskonky...uz som ho dlho pohresovala
.este raz vam velmi pekne dakujem...dufam ze sa budem moct na vas obratit,lebo ako zaciatocnicka budem urcite po prvych pokusoch poriadne zufala....veľké DAKUJEM!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ja som tu tiez len kratko ale kocky super radia tak sa vela naucis.Robila som potahovku s cukrikov marschmalloow je super a aj ozdoby su pekne daju sa dobre tvarovat klikni na pravo tejto stranky ...marschmalloow ...a tam najdes recept vela dobrych napadov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu...je tu toho tolko ze ani neviem kde mam zacat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vitaj medzi nami a môžeš začať postupne. Ja som skúšala najskôr marcipán zo sušeného mlieka, potom pravý mandľový marcipán 1:3, K2, Pasta Dama Top, WI a ešte chcem vyskúšať aj Roll decor. Neboj sa ak sa ti niečo nepodarí. Mne sa to tiež občas stane. Nech sa ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj cililing :) mas pekne meno :)
No ano, hmoty WI a K2 sa kupuju, ja som pouzivala Pasta Dama Top, ale mne je makka a tazsie sa mi s nou robi, ale baby vraveli, ze WI, White Icing je ta najlepsia hmota, ale je aj dost draha, da sa objednat cele vedierko, co je 7 kil, a je to celkom dost, ale da sa objednat aj po kile :) a to je super, lebo si to mozes pekne vyskusat a uvidis, ako sa Ti s nou robi :) a ja by som Ti odporucala stranky, co su tu dole vpravo, a to pecenie hrou, ta je super, veci Ti pridu za par dni a este je jedna sugarart.sk, kde su celkom dobre ceny :) a keby si chcela vediet ako na to, tak skus ist na youtube.com a daj si text potahovani dortu, a uvidis, vyhodi Ti to stranky videjka, kde uvidis, ako sa potahuje a ako sa vsetko mozne robi :) Tak drzim palce, ja som tiez zaciatocnik a iba skusam a tak, ale je to super pocit spravit peknu torticku :) tak pekny den. papa L
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem...ani si neviete predstavit ako ste mi pomoihli a povzbudili ma ked urobim prvu potahovanu tortu hned ju tu dam na ukazku....aj ked to bude nepouzitelna katastrofa
myslim ze pri tejto praci potrebujem skor pevne nervy....tak drzte palce
PS:menom cililing ma vola priatel a vzniklo od mojej prezyvky Cilka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja ťa vítam, klikla si na veľmi dobrú stránku uvidíš ako ťa pohltí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uz teraz nemozem vstat od pocitaca stale tu nachadzam nieco nove a nove....bude mi trvat dlho kym ju celu neprecitam.....a pritom budem praxovat...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
som tu nova a rada by som vedela co je to WI a na co sa to pouziva...a tiez K2...ja som z toho snad jelen....vy ste tu uz vsetky skusene a ja sa len chystam piect...doteraz som piekla len slane torty a len obcas sa mi pritrafila sladka...ale doteraz som vobec nepotahovala len zdobila...citala so tu vela ale aj tak sa mi to vsetko zda zlozite...viem ze sa pytam hlupo ale naozaj som amater...vopred vam dakujem
