reklama

POTAHOVKY


reklama

ahojte...potrebovala by som poradit...v auguste mám robit tortu na svadbu...chcela by som ju potiahnut nejakou potahoukou a potrebovala by som od vás poradit ktorá je taká najuniverzálnejšia?!? z ktorej by som mohla v pohode narobit aj ozdoby a s ktorrou sa aj fajne potahuje...a ešte najhlavnejšie ktorá sa mi nebude až tak topit, predsa to bude v auguste a to bude asi poriadne horúco...MMF potahouku si nemožem spravit bo nemám mikrovlnkuChichocem sa ...robievam si modelovaciu hmotu zo sušeného mlieka ale to sa v lete dost topí a nie je to biele...všetkým vám vopred dakujem...PS:ste tu samé šikulky a velmi obdivujem vaše zlaté ručičky Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

kavenka, Pi, 21. 05. 2010 - 21:48

ja pouzivam Pastu Dama Top.Pouzivam ju
na potahovanie aj na vyrobu roznych kvetou a ozdobÚsmev

zlatat, Pi, 21. 05. 2010 - 21:53

WI alebo Pasta dama top.

Ináč ja som zo začiatku robila iba MMF a tiež nemám doma mikrovlnku. Cukríky som roztápala v rúre pri 180 st. tuším cca 2 min ... priebežne som nakúkala a premiešavala a v pohode to išlo.
Keď sa mi zvýšila a chcela som ju použiť inokedy, tak som ju tiež zohriala v rúre.

WI doteraz som robila z toho čo ty ale pretože pribádajú objednávky rozhodla som sa vyskúšať niečo nové a WI je super, už som robila ružičky aj postavičky a robí sa s týmn skvele a oveľa lahšie ako s marcipánom zo sušeného mlieka odporúčam ho

lesika, So, 22. 05. 2010 - 08:07

Ahojte , ja som sa po používaní MMF rozhodla už tiež konečne prejsť na niečo "profesionálnejšie " Chichocem sa Objednala som si rovno ten 7 kg balík WI keďže v júni ma čakajú tri torty z toho jedna pre syna do škôlky kde bude hlavná torta pre učiteľky a 21 minitortičiek pre deti. Chcem sa vás teda spýtať ako sa pracuje s tým WI , myslím čím to treba podsypávať, či treba do nej ešte niečo zapracovať pred poťahovaním proste či je nejaký veľký rozdiel medzi MMF A WI. ( pri MMF som používala na farbenie gelovky a obyčajné práškové farby a podsypávala a spracovávala so Solamylom )
ĎAkujem.

ja som teraz tiež len s nou ako som spomínala len začala ale nemusela som ju vôbec podsýpať a farbila som ju gelovkami aj tekutými aj práškovými aké som mala také som dala

hrdzka, So, 22. 05. 2010 - 12:43

a ako chutí tá WI?ako marcipán zo siseného mlieka?Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa dakujém

chutí skôr tak vanilkovo citronovo-viac mi to pripomína MMF,a podsypávať niekedy treba trošku solamylom.Monika M.Slnko

dakujem vám velmi pekne...pomohli ste mi Bozkávam ale mám ešte jednu malú podotázku...tá WI je dost drahá,a neviem či si ju tu na východe budú ochotní aj zaplatit...ako myslím tým že sa mi zdá že tu nie sú moc zvyknutí na takéto torty...čo vy na to?!?

Lubicek, So, 22. 05. 2010 - 15:22

WI som kúpila 1 kg balenie v korunaplus za 6,60 €. Ozdoby som z nej robila prvý krát a bolo to niečo úžasné tak som sa do toho pustila, že som sa nevedela zastaviť. Ruže vyzerali ako živé , nebolo to makké. Neviem, či by som WI aj poťahovala tortu, ked by sa to zákazníkom zdalo drahé ale ozdoby sa mi z WI zdajú úžasné.Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama