reklama

parizsky krem

Sausen , 04. 04. 2010 - 12:46

reklama

Potrebujem poradit co robit.Mojej mamke sa po uvareni slahacky33%s cokoladou{vecer,slahala rano jasne} urobila "krupica"to znamena,ze sa jej zrazil krem kazala som jej ho nahriat ale,kedze jej radim cez internet,asi to presvihla a mala z toho opat riedku hmotu i ked tvrdila,ze je stale studena..a teraz co?kazala som jej to dat do chladnicky a pockat ale neviem,ci sa to vobec este vyslaha,ci cakat len kym to ochladne,ci pockat zase aspon do vecera t.z 12h,ci co?dajte nejaky navod ako krem zachranit,alebo,co s tym potom urobit..dat este raz prevarit urobit z toho puding a zaslahat maslo i bude..??

Pozrite si aj


reklama


reklama

Neviem či je to ešte aktuálne, ale rozmiešať maslo a pomaly primiešavať parižak bude falošný, ale bude.Slnko

Iveta72, Ne, 04. 04. 2010 - 19:38

s tou slahackou uz nic nespravis aj mne sa to urobila skusala som ale viac ju nevislahas davala som aj puding bez varenia tiez sa to zrazilo neviem co sa stane ked prislahas maslo skus ja som kupila dalsiu slahacku a varila som krem znova nech sa ti dariChichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

Sausen, Ne, 04. 04. 2010 - 20:43

baby uz je vyslahane,vsetko v poriadku ostalo to asi 4-5h v chladnicke znova a normalne vyslahana slahacka s maslom co sa tam roztopilo a kusok makkeho k tomuÁno chvalabohuÚsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama