Parížske rožky

Popis

parížske rožky

Parížske rožky - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

4kusybielka
30dekagramykryš. cukru
30dekagramyorechy
krém
3kusyvajicka
4kusyžltka
6polievkové lyžicekryštalového cukru
375gramovmaslo
2polievkové lyžicekakao
 trocharum podla chuti
150gramovčokoládová poleva

Inštrukcie

Bielka s cukrom vyšľaháme nad parou do hladka, pridáme mleté orechy. Hmotu dáme do vrecúška a striekame na plech, ktorý potrieme ceru, rožky. Rúru vyhrejeme na 250 dáme piecť rožky na 5 minút, potom stiahneme na 50 a sušíme, až kým sa neodlepujú od plechu.

Krém: Nad parou vyšľaháme vajcia, žltka, kakao, pridáme maslo a rum.

Na vychladnuté striekame plnku. Potom ich namáčame v čokoládovej poleve.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

toto je iný receptík... to vyskúšam.. dík...(flower) KvietokKvietokKvietok

Ja robím krém z uvareného salka + 1maslo a máčam v čokoláde.(sun)

tak tento receptík som si tu dnes chcela pohľadať. Ďakujem.(y)

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.