
reklama
parížske rožky
Ingrediencie
Cesto: | ||
4 | kusy | bielok |
30 | dekagramov | kryštálový cukor |
30 | dekagramov | orechy |
Krém: | ||
3 | kusy | vajce |
4 | kusy | žĺtok |
6 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
375 | gramov | maslo |
2 | polievkové lyžice | kakao |
trocha | rum | |
150 | gramov | čokoládová poleva |
Postup
Bielka s cukrom vyšľaháme nad parou do hladka, pridáme mleté orechy. Hmotu dáme do vrecúška a striekame na plech, ktorý potrieme ceru, rožky. Rúru vyhrejeme na 250 dáme piecť rožky na 5 minút, potom stiahneme na 50 a sušíme, až kým sa neodlepujú od plechu.
Krém: Nad parou vyšľaháme vajcia, žltka, kakao, pridáme maslo a rum.
Na vychladnuté striekame plnku. Potom ich namáčame v čokoládovej poleve.
Celkový čas
5 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Ďalšie recepty
reklama
reklama
Ja robím krém z uvareného salka + 1maslo a máčam v čokoláde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak tento receptík som si tu dnes chcela pohľadať. Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
toto je iný receptík... to vyskúšam.. dík...
