Popis
parížske rožky

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 5 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 5 minút |
Ingrediencie
4 | kusy | bielka |
30 | dekagramy | kryš. cukru |
30 | dekagramy | orechy |
krém | ||
3 | kusy | vajicka |
4 | kusy | žltka |
6 | polievkové lyžice | kryštalového cukru |
375 | gramov | maslo |
2 | polievkové lyžice | kakao |
trocha | rum podla chuti | |
150 | gramov | čokoládová poleva |
Inštrukcie
Bielka s cukrom vyšľaháme nad parou do hladka, pridáme mleté orechy. Hmotu dáme do vrecúška a striekame na plech, ktorý potrieme ceru, rožky. Rúru vyhrejeme na 250 dáme piecť rožky na 5 minút, potom stiahneme na 50 a sušíme, až kým sa neodlepujú od plechu.
Krém: Nad parou vyšľaháme vajcia, žltka, kakao, pridáme maslo a rum.
Na vychladnuté striekame plnku. Potom ich namáčame v čokoládovej poleve.
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 6350x
Komentáre
toto je iný receptík... to vyskúšam.. dík...(flower)


Ja robím krém z uvareného salka + 1maslo a máčam v čokoláde.(sun)
tak tento receptík som si tu dnes chcela pohľadať. Ďakujem.(y)