reklama

Pálený cukor alebo karamel ....

lusyv , 03. 02. 2010 - 15:18

reklama

Ahoj všetkým. Vie mi niekto povedat alebo poradit že ako by som dosiahla aby mi pálený cukor tak rýchlo nestvrdol? Chcem spravit tortu z veterníkov ktoré poskladám na seba a obtiahnut to páleným cukrom. Mám tam pridat maslo aby sa stym dalo lepšie pracovat???? Potahovat chem tak aby to vyzeralo akoby na nej bola omotaná sietka alebo pavučinka.

Pozrite si aj


reklama


reklama

cirocka, St, 03. 02. 2010 - 19:07

fíííha, to len zaujímavo znie, určite to aj bbude dobré - mohla by si potom pridať fotopostup Tlieskam tak nech sa darí a Torta podarí Váľam sa od smiechu po podlahe

veva, St, 03. 02. 2010 - 19:10

ja by som tam pridala trošku vody a nechala rozvarit.Lebo ked tam pridáš vodu karamel ti stvrdne tak ho musíš opät nechat roztopit.Ale s vodou opatrne,aby si to nemala riedke.Musíš urobit len aký hustý sirup.

Korona, St, 03. 02. 2010 - 19:38

lusyv, dnes tu bola vložená fotka veterníkovej torty, niekde na 6-tej strane od gerty, je omotaná aj s tými karamelovými vlasmi, skús sa opýtať jej určite ti poradí Vyplazený jazyk Slnko Vyplazený jazyk Slnko

ja som videla postup...na youtube ta torta sa vola Croquembouche je v tvare stromceka akoby pockaj najdem fotopostup na you tube tam bol aj ten karamel ako sa robi...najdem pridam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama