Pálený cukor alebo karamel ....
Pozrite si aj
fíííha, to len zaujímavo znie, určite to aj bbude dobré - mohla by si potom pridať fotopostup tak nech sa darí a
podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som tam pridala trošku vody a nechala rozvarit.Lebo ked tam pridáš vodu karamel ti stvrdne tak ho musíš opät nechat roztopit.Ale s vodou opatrne,aby si to nemala riedke.Musíš urobit len aký hustý sirup.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lusyv, dnes tu bola vložená fotka veterníkovej torty, niekde na 6-tej strane od gerty, je omotaná aj s tými karamelovými vlasmi, skús sa opýtať jej určite ti poradí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lusy, je to na 8-mej strane, pozri si
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som videla postup...na youtube ta torta sa vola Croquembouche je v tvare stromceka akoby pockaj najdem fotopostup na you tube tam bol aj ten karamel ako sa robi...najdem pridam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.youtube.com/watch?v=Ixtmb4-a3x4&feature=related dufam ze som pomohla..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.youtube.com/watch?v=8ilQ4xfZxhE&feature=fvw
a tu je spracovanie a vytvaranie perlete z karamelu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj všetkým. Vie mi niekto povedat alebo poradit že ako by som dosiahla aby mi pálený cukor tak rýchlo nestvrdol? Chcem spravit tortu z veterníkov ktoré poskladám na seba a obtiahnut to páleným cukrom. Mám tam pridat maslo aby sa stym dalo lepšie pracovat???? Potahovat chem tak aby to vyzeralo akoby na nej bola omotaná sietka alebo pavučinka.