Krem slahany nad parou
Pozrite si aj
reklama
reklama
Voda má vždy vrieť šľaháš celé vajíčka s cukrom.Čokoládu roztápam v MW.Maslo/heru netreba roztápať keď má izbovú teplotu vyšľahám s trochou pr.cukrom a pridám vychladnutý krém šlahaný nad parou.Nech sa Ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujeeem,robila som to tak,ale nebola som si ista. Vyslo mi pekne prasiatko,deti poli nadsene.
Vdaka za radu,nech to pecie !!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte sikulky,
prosim vas o radu-ako mam spravne urobit krem slahany nad parou?
Ma ta voda v hrnci pod malym hrncom stale vriet,byt na plyne?
Mam najprv slahat zltky s cukrom a potom pridat sneh z bielkov,alebo mam vajicka slahat cele s cukrom?
Cokoladu do kremu mam najprv roztopit? Mozem v MW?
Ako je to s vodou-ma byt horuc/vlazna/studena?
Ked pridavam maslo/heru-mam ich uplne roztopit v MW,alebo staci len tak jemne?
Len zacinam,ale inspirujem sa tu u vas uz davno...
Vdaka za rady,prajem pekny den,Sisa