
Vynikajúci tradičný jablkový zákusok
450 | gramov | polohrubá múka |
150 | gramov | práškový cukor |
4 | kusy | žĺtok |
250 | gramov | maslo |
1⁄5 | balík | prášok do pečiva |
1 | kilogram | jablká |
Vymiesame zltky s cukrom, pridame mäkke maslo, muku a prasok do pec.
Vypracujeme cesto.1 tretinu cesta odoberieme a dame stuhnut do chladnicky.Ostatne cesto roztlacime rukami na suchy plech.
Na cesto natrieme postruhane jalka-udusene s cukrom a skoricou-vychladnute.
Na jablka dame tuhy sneh zo 4 bielkov a na snech postruhame zvysok cesta s chladnicky.
Dame upiect.Upecene posypeme pr.cukrom-dobru chut.
ten kolac robim je dobry a rychle sa minie,aby mi to cesto na struhanie rychlejsie stuhlo dam ho do mraznicky na chvilu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Asi kolko jablk davas?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak odoka,aby to malo chuť aby to nebolo suche-asi 1kg
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem ako mi nabehol cas pripravy-12 hod.