ako opravit krem
Pozrite si aj
ja zrazený krém vyšlahám s trochou oleja ked sa nevyšlahá zasa pridám trochu oleja a šlahám mixérom kým nie je hladký robím to aj prevenčne a tak zatiaľ musím zaklopať sa mi ešte nezrazil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hej zabudla som ze maslo bolo od rana vonku a puding som tiez urobila rano a schvalne som cakala aby to malo istaku teplotu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ten olej kolko asi aby som vedela do buducna....no teraz som si spomenula ze nemam doma ani kapku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daj si krém nad paru a šlahaj až kým sa ti nespojí.Ked sa ti náhodou bude zdat velmi riedky tak ho daj nachvílku do chladničky stuhnut.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu,sa mi zrazil karamelovošlahačkový ked som tam vmiešala maslo,ale som nad parou podla tvojich rád a super,vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,hejditka
už som to tu niekde písala= v pohode opravíš zrazený krém tak, keď si dáš do misy kúsok masla a cca 1PL pr.cukru, vymiešaj a potom postupne, po lyžiciach pridávaj do toho ten zrazený krém, krásne sa Ti to všetko spojí, a je vymaľované
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krem daj do mikrovlnky tak na poli pustit,potom pridaj maslo a daj pät slahat.Krasne sa Ti vaslaha
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Uplne staci nad parou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nič nemusíš urobiť,len v mikrovlnke rozpustiť pol masla,alebo tuku,a taký horúvći všľahať do krému...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež šlahám nad parou, ale stalo sa, že ani to nepomohlo a prišla som na to, že puding nebol dostaTOčNE vychladený. Bol studený, ale riedky, a ked som ho nechala dlhšie chladiť vyzeral ako vychladnutá zemiak. kaša a vtedy to bolo ono.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam velmi .....
podarilo sa... je dobre vediet aj viac sposobov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Čítala som to na tejto stránke a mám to overené - vrele odporúčam. Dievčatá, já robím krém tak, že uvarím krém, odstavím, asi 2 min. ho miešam aby nebol veľmi horúci a ihneď dávam maslo, i keď je chladné - t.j. nemá izbovú teplotu. ak sa mi zdá že je trocha redšie počkám cca 10 min. a natieram. Odvtedy ako používam tento postup, sa mi krém nikdy nesgrcol.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím podobne,počas chladenia vmiešam časť masla,po vychladení pridám zvyšok masla.Odkedy to takto robievam,už sa mi nezrazil krém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
toho oleja asi tak za lyžicu ked to nepomôže tak za daľšiu myslím že vo všetkých prípadoch ide pri plnke o tuk
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam velmi este raz...pudingovy budem robit viac krat tak sa to hodi vediet tolko typov...ste zlateee
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte prosim mam rozrobenu tortu a zraza sa mi krem ako to urobit aby sa pekne spojil? je to pudingovy krem.....ten sa mi raz uz zrazil ale uz bol na torte takze smola ale teraz si hovorim mam este sancu....prosim pomozte.....dakujem