co so zvysnim kremom? ako uskladnit?
Pozrite si aj
ja davam do mrazaku.ked potrebujem vylozim skôr,aby sa mi rozmrazil.Byva zrazeny,pridam tam trocha masla,alebo smetolu a vymiesam.alebo ho pridam do noveho kremu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja osobne by som krém z mraziaka do torty pre cudzích určite nedala. Ale pre nás som to tak už robila, ostalo dosť krému, dala som do vzduchotesnej dózy, šup do mraziaka a potom som ho pred použitím vložila do chladničky pozvoľna rozmraziť, potom trošku pohnúť na vzduch normálne. Samostatne som si vyšľahala trocha masla a do toho som postupne zašľahávala krém. Bol v pohode. Je ale dôležité aby bol krém s maslom, u šľahačkových to asi nejde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si tiež myslím, že ľudia platia za čerstvé nie mrazené, a záleží tiež aký máš krém ak pudingový ten by som zmrazený osobne ani sebe nedala do torty ak šľahaný z vajíčok, ten netreba mraziť, 5 dní aj dlhšie vydrží uzavretý v chladničke, bez akejkoľvek zmeny chuti či vône. Urob si piškot a daj si nan krém a máš koláčik na doma, ak máš krém dlhodobejšie skladovať určite radšej nie!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janka ja by som ani ten vajickovy neskladovala do dalsej torty.. ved ked torty robila vcera a dalsie ma az o 4 dni.. zakaznik tiez nemusi zjest celu tortu hned v ten den.. ja by som to neriskovala..
mne sa dnes zvysil zeesanovy.. tak co, dopiekla som maly plat a zjedli sme len tak.. ani nanasat krem netrebalo lyzicky do ruky a ides
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je pravda s tým pudingovým krémom - to mi ani nenapadlo, lebo ja taký ani nerobím. A v poslednom čase to už akosi mám v oku koľko približne treba krému a čo mi trošku ostane, tak to s odrezkami (alebo rožkami) môj manžel spracuje, tak do čista, že mi to občas pripadá, že ani umývať nepotrebujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som si tiež nedovolila dať zmrazený krém do torty pre niekoho cudzieho... občas niečo zmrazím, ale iba pre nás doma...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ok super dakujem zajtra idem upiect len tak pre nas a krem pouzijem radcej
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ho dávam do mrazáku a keď treba mám pre naše tortičky doma
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne keď ostane krém dám si ho do dózy do mrazáku a potom ho používam pod poťah tm ide len tenká vrstva a nieje cítiť že by nebol čerstvý robievam síce len varený žĺtkový ale zatiaľ som žiadny problém ani s chuťou ani ničím iným nemala, ako plnku by som ho už nedávala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máme tu feest dobrý vyhľadávač, čo zadáš, to nájde
http://www.google.sk/cse?cx=partner-pub-9609798853637233%3A5950565002&i…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aramana, vývoj napreduje a možno už niekto medzitým niečo vymyslel čo nie je v starých príspevkoch
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte...asi bude blba otazka ale vcera som robila dve torty a urobila som akosi vela kremu za 4 dni robim dalsie dve a chcem sa opytat co robite vy so zvysnym kremom? mozem ho dat do uzavretej misky a odlozit do mraznicky? je toho asi 1,300g dakuejm za pomoc...a este ako je ho potom najlepsie rozmrazit?