reklama

biely parížsky krém???


reklama

Chcela by som poprosiť, nemá niekto overený recept na niečo ako bielu verziu falošného parížskeho krému? Za dobré rady vopred ďakujem Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja som falosny parizak robila s cokoladou a bolo to fajn, aj ked podstatne redsi bol ten zaklad, ale po zamiesani do tuku to bolo bez problemov aj to riadne zatuhlo. takze som skusala s bieloz cokoladou, ale to uz dobre nebolo. sice to pekne stuhlo, ale nebolo to chutne, bolo to velmi tukove, pretoze biela cokolada, je vlastne mnozstvo tuku. viackrat by som to nezopakovala.
velmi som ti nepomohla, ale tot moja skusenost
Smútok

xela, St, 02. 02. 2011 - 19:49

ja som robila raz deckam do skolky, a uvarila som slahacku, lyzicku medu a biele cokoladove dukaty. pekne sa to spojilo a malo to zaujimavu chut a aj v skolke to chutilo, musis len vyskusat
Úsmev

Sausen, St, 02. 02. 2011 - 21:01

ja som robila s bielou cokoladou a bol vyyyborny,ale jemnejsi,chutilo mi to ako ruska zmrzlina,ak si pametas Úsmev do toho cucoriedky,maliny jahody,alebo banany mnam ale bala som sa ci to udrzi ten potah,bolo to ako slahacka..

niki, Št, 03. 02. 2011 - 12:52

Ahoj,ja som rola tak ze som dala variit 250ml.smotany na slahanie a potom som pridala nalamanu bielu cokoladu 170g,ked sa rozpustila dala som na balkon vychladit,potom som vyslahala so stuzovacom slahacky a bolo to mnamkove,potom som pridala polku maskarpone-125g,a krem bol velmi lahodny,aj hnedy som robila tak malej do torty bielu a hnedu plnku z maskarpone a chutila dobre,ale aj bez maskarpone je dobra,ale som sa rozpisala Hambím sa

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama