reklama

guľa na torte


reklama

dievcence prosimvas, ako by ste spravili tu gulu na tej torte?

Pozrite si aj


reklama


reklama

buď obalená punčovinová guľa..ale to skôr vyzerá na polystyrénovú obalenú guľu

zeronka, Ut, 31. 05. 2011 - 13:33

to vyzerá byť také klasická anglická torta, a oni veru obaľujú polystyrén, resp. takú veľmi podobnú hmotu a je to nejedlé, samozrejme....

sio, Ut, 31. 05. 2011 - 15:16

aj ja typujem že je to potiahnutý polystyrén,inak by to tam tak nedržalo,ale je to pekné

karmelka (bez overenia), Ut, 31. 05. 2011 - 13:33

ja tipujem polystyrén... pekne potiahnutý. je to pekné

Tamik, Ut, 31. 05. 2011 - 14:02

ja by som urobila zo želatinovej hmoty.Potiahla nejakú polovicu lopty, nechala zatvrdnúť.Z punčoviny nebude taká pekná guľatá.Tóť môj názor.Polystyrén by som nedávala.Torta by sa mala zjesť celá a ni plovicu dekorácií vyhodiť.

ja by som to urobila ako Judit,ja tiež tak robievam futbalky.Z punčoviny by sa mi zdala byť ťažká a polystyrén?....ved predsa nie sme v anglicku,my robíme jedlé torty....či? Chichocem sa

Ja som nedávno robila loptu na torte. V 2 antikorových rovnakých miskách som upiekla 2 pologule, po vychladnutí som ich prekrojila a naplnila som ako korpusy na 2 - 3 časti, podľa toho akú veľkú budeš robiť. Po naplnení som dala obidve polgule dobre vychladiť, potom som ich zlepila ďaľšou vrstvou plnky. Potrela som plnkou zvrchu, spodnú časť som nechala plochú, vrchnú som plnkou dotvarovala na guľu. Nechala znova stuhnúť a potiahla marcipánom. Pozri si moju "futbalovú loptu". Nech sa darí

1deni11, Ut, 31. 05. 2011 - 14:54

ked ti to treba rychlo,a aby to bolo tak krasne gulate a nezalezi na vahe tak jednoznacne puncovina....aj ja som na mojom zajkovy vo vajicku co mam v albume tak hlavicku som robila z puncoviny,spodnu tortu som vystuzila a trammmtarara, krasna torticka...
drzim palce

adamira, Ut, 31. 05. 2011 - 15:49

ja by som sa spytala zakaznika ci chce aby to bolo jedle v prvom rade....
AK by chcel jedle tak by som ho upozornila ze to moze pracovat ved je to cesto krem je to na jedenie a zazraky robit neviem Chichocem sa Uz to robim tak, dam moznosti a nech si vyberu, poviem za a proti, pripadne to najhorsie co hrozi...
Ale najlepsie by bolo asi korpus uec.v miske dorobit a naplnit kremom dobre nechat zatuhnut a potom potiahnut.JA som robila gulu ale nevyzerala po chvili ako gula strasne som ponahlala a cesto bolo jemnucke a sadalo ale isli sme na svadbu a mala som jednu tortu 3poschodovu a jednu 2poschodovu +3male-3dni som nespala Chichocem sa

Itka, Ut, 31. 05. 2011 - 17:18

toto je torta Eleny Atash-ona má také vymakané torty že pochybujem že to je polystyren-myslím si-že je to celé jedlé.ona ešte aj bábike tortičke urobí marcipánové telo,ale tvár podla tváre niekoho-myslím že to bude mat štýlom ako píše judit normálne upečené a krásne potiahnuté.A pochádza z ukrajiny-takže to neni anglická torta. Mrkám

Je nádherná. Já bych asi na balon dala vytvrdnout potahovku a pak bych jí buď nechala dutou a nebo bych ji vyplnila korpusem a krémem.

mokilko, Ut, 31. 05. 2011 - 21:29

baby dakujem vam krasne za pomoc Zlomené srdce Zlomené srdce je neuveritelne ako ta gula moze byt tak krasne hladka, dumala som dumala a preto som sa obratila na vas, ste zlaticka Bozkávam

Gula je jedla.Odpoved mam od autorky:)To je torta mojej kamaradky Eleny Feschenko(Atas) ktora zije v Israeli. Áno Áno

mokilko, Ut, 31. 05. 2011 - 23:14

moja a nemoze ti kamoska povedat aj ako na tu krasnu gulu ? pleeease Tlieskam

Sure:))su spojene 2 pologule,zlepene kremom a 2krat potiahnute marcipanom.... Mrkám Jej posledna torta pre ruskeho popularneho spevaka Filipa Kirkorova vazila 21 kil a spevak tortu venoval detskemu domovu,,,nechal si iba svoju cukrovu podobu...ta podoba je uuuzasnaaa Zlomené srdce Zlomené srdce

mokilko, St, 01. 06. 2011 - 18:56

krasne dakujem za odpoved Zlomené srdce Zlomené srdce
len ma napada, ze ked 2x potiahnuta, tak medzi tie vrstvy asi aj krem isiel, ci?

Spytam sa,ale aj americke torty bezne potahuju 2x a nevidela som,aby tam opat davali krem ...ale zistim to radsej od nej... Kvietok Ja by som riesila tak, ze hladko natret kremom ,nechat zatuhnut a potiahnut hrubsou vrstvou marcipanu a zehlickou pekne zahladit...skus spravit mensiu gulu a uvidis ako ti to pojde. Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama