Ako na pootvorený kufrík.
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj, ja som síce ešte pootvorený kufrik nerobila, ale myslim že sa to robí takto: upečieš si klasika na velkost plechu piškoty, z troch piškot plus dvakrat krem je jedna časť kufra - spodna, a vrchny si upečieš tak isto alebo z menej piškot , podla vyšky kufra, aku potrebuješ a dôležité je mať tu druhu časť čo je upečena , naplnena a potiahnuta, aby bola na nejakom tvrdom kartone obalenom foliou a potom už len položiť na spodok a na to aby bol pootvoreny, treba na spodku do zadnej časti pichnuť aspon tri - štyri špajdle po dlžke kufra a aj do stredu , dufam že som sa vyjadrila zrozumitelne, inak to vysvetliť neviem, nech poradia skusenejšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aramana - ďakujééém
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, dúfam že to zmáknem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte dievčatá, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám upiecť tortu v tvare pootvoreného kufríka a z neho majú vytŕčať kusy oblečenia. Je to pre vášnivého cestovateľa. Vie mi niektorá z vás poradiť ako na to, aby ten kufrík bol pootvorený?
ďakujem za všetky rady a prajem pekný zvyšok dňa.