reklama

zgrcol sa mi pravý parížsky


reklama

žienky moje pomoc zgrcol sa mi parížsky dala som 20dkg čoko a 250 dcl šlahačky vychladol zmixovala som ho a on sa mi zgrcol a to dokonca robím tortu pre jednu pani asi ma klofne čo robiť? Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Roztop si v mikrovlnke maslo, alebo Ivu za horúca a zašľahaj , prilievaj horúci tuk kým sa nespojí.Ináč táto téma je aj v diskusiách Slnko

ja tam nič nemôžem najsť pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc

ja tam nič nemôžem najsť pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc

A to čo som ti napísala si skúšala? Mne sa tiež dnes zrazil karamelovým šľahačkový a mne to pomohlo Áno

mne sa zgrcol minule z bielej cokolady polevovej, skoro ma slahlo,...skusala si zahriat to cele na par sekund v mikrovlnke ?rozmixovat a znova...a znova...malo by sa to spojit

Veď tam nedáš celé ale len trochu masla,možno že máš menej percentnú šľahačku a maslo ti ju " domastí"

dakujem ešte som ju raz uvarila dala do chladničky ráno budem šlahať ak sa mi sekne tak dám to maslo ale mala 33 percet tak neviem dnes mi bolo až do plaču nič sa mi nedarilo ani poleva na punčák och,och. Tak uvidím čo dá zajtrajšok.Dakujem Vám krásne že ste sa so mnou zapodievali Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

mne sa tiez zo zaciatku stavalo, ked som robila parizsky krem, ze sa mi trosku zrazil. je to preto, lebo slahacka s cokoladou je studena a maslo ma izbovu teplotu. Staci ponorit misu, v ktorej je krem do dalsej s teplou vodou a pomaly zacat slahat, ona sa o chvilu pekne vyslaha dohladka. Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama