reklama

želatinova pasta


reklama

šikulky zabudla som napisat že mi predali glukopur je to ine ?? čitala som jeden recept a podla toho som to kupovala a dnes som tu čitala že glycerin,glukoza tekuta som s toho vedla poradite???? dik anka Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Glukopur - je na výrobu tekutej glukózy, a glycerín sa kupuje hotový - nijak sa neupravuje, len sa crkne do hmoty na želatínovú poťahovku...Niekedy stačí zadať do vyhľadávača názov, s ktorým si nevieš rady a vyhodí ti aj príspevky, ktoré sa danej veci týkajú Mrkám
... a kúsok z jednej diskusie: 26. január 2009 - 12:53 poslal Matulienka.

Glukoza sa da nahradiť cukrovým rozvarom a niekto dáva aj med. ale ja sa radšej držím receptu. Kupiš ju práškovu v lekárni volá sa to Glukopur je v 250g balení a stojí 1.15€. Ja to riedim 2:1 s vodou.Presnejšie 64g glukozy 36 ml vody uvariť sirup.
... nakoniec recept na domácu glukózu, ktorú používam ja:
http://www.tortyodmamy.sk/content/domaca-glukoza

anka999, Pi, 29. 10. 2010 - 19:52

dakujem Majka za pomoc,dočitala som sa že si z Vrablov tam sme boli niekedy po autičko si hi hi Tlieskam Chichocem sa

Anka, rado sa stalo, ak viem pomôžem Kvietok Kvietok Kvietok ... tiež si tu hľadám pomoc a rady ak na niečom tápem alebo sa opýtam skúsenejších, veď práve nato vznikla táto stránka a vždy je čo sa učiť...Inak dúfam, že autíčko slúži Úsmev Úsmev Úsmev

jaja19, Pi, 29. 10. 2010 - 21:08

Aninka, ja som robila aj s glycerínom aj bez glycerínu a je to v pohode. glukozu kupujem práškovú v kaufáči a ten sáčik dávam do 1,5 dcl vody a vyjde mi to na dvojdávku želatinovky. ja používam na poťahovanie iba ju. s medom som to nerobila, použila som ho raz v čokohmote namiesto sirupu alebo tejto tekutej glukozy a prerážalo to chuť čokolády, a nakoľko do želatinovky dávam aromu, tak by mi tam med vadiť tiež. ale najlepšie je vyskúšať a sama uvidíš čo sa ti bude najviac pozdávať.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama