visnovy/ceresnovy krem
Pozrite si aj
reklama
reklama
20 dkg višní, 1/8l šťavy,1/2 balíčka zlaty klas,250g maslo použivat s parižskym
ja to mam takto odpisane,dufan že pomože
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a postup ako som uviedla? nedava sa ziadny cukor?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no cukor určite vymiešať s maslom ,ja dávam 120g pr.cukru na pol litra šťavy s dvoma zlatými klasmi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cukor podla chuti, ked davam cukor tak do pudingu, teraz ma napadlo že naposledy som ani cukor nedavala,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
uz som raz robila taky visnovy krem, ale neviem, odkial som mala recept. pamatam sa, ze sa stava z kompotu doliala vodou a so zlatymi klasmi sa uvaril puding. potom sa do polovice pridalo maslo a do polovice visne. neviete niektora presny recept? dnes by som potrebovala plnit. dakujem