veľké formy
Pozrite si aj
nemáš plát dobre prepečený, treba ho dlhšie piecť, na záver dať menšiu teplotu a piecť až kým nemáš špajdlu na súšanie zapichni do stredu/ suchú, ak by ti priháral vrch daj alobal, ale peč dlhšie aj hodinu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pridala by som múku a ubrala prášku do pečiva . Do piškóty stačí naozaj iba symbolicky a hlavne menej oleja- stačí pár kvapiek.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús dať polohrubú múku , hladká je ťažká. A miesto prášku do peč. daj trošku sódu bicarbonu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež dávam polohrubú múku a pečiem pomaly
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vyskúšam, ale skúšala som pomaly piecť a vobec to nepomohlo, skúsim asi tú múku, dakujem za každý názor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem aký máš recept,ale vyskúšaj môj,neoľutuješ. 6 vajec,18dkg kr.cukru spolu vymiešaj, pridaj 16dkg hl.múky a trochakypr.prášku.Ja pečiem v elektrickej rúre pri teplote 180 stupnou,určite ti neklesne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som mala ten isty problem :O)) az som pracovala v mini cukrarni a tam mali osvedceny recept na torty a ten som este nikdy neskazila :O)) je to 10 vajec 300g cukru krupica 400g poloh. muky 1dcl.oleja bielka zvlast vyslahat s cukrom atd :O)) ak chcem kakaovy tak uberiem 100g muky a dam tam 50g kakaa alebo orechov .. este sa mi nikdy nepokazil a z tejto davky sa daju odpiest 2 mensie torty hociakeho tvaru . plnu davku davam na hruby plech alebo na velke formy a je to uzasne . vo vnutri vlacny a nedrobi sa ... dufam ze som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
som zabudla peciem pri teplote v ele rure 190 a 37 minut niekedy este par navyse podla velkosti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vysoká teplota a krátky čas, piecť na 150,max160 stupňov a aspoň hodinku ak robíš z viac ako 5 vajec korpus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím Vás baby poradte mi čo s veľkými formami, mám takýto problém, ked chcem upiecť tortu vo veľkej forme napr. štvorec tak okrem čokoládovej mi stred torty vždy klesne a je škaredá prepadnútá, kde robím chybu? pri základnom ceste dávam hladkú múku ale robí mi to aj pri orechovej, prosím kdo vie poradte mi, dakujem