reklama

torta z mraznicky


reklama

Ahojte sikulky,
Opat sa na Vas obraciam s prosbou o radu. Mala by som maminej sestre piect tortu na 50tku (oslava je tyzden po Velkej noci). No ja s dcerou odlietame za manzelom do Svajciarska par dni pred Velkou nocou. Tak rozmyslam ze hotovu naplnenu tortu (coko plnka plus ovocie), potiahnem , ozdobim a zabalim do potravinarskej folie a supnem do mrazaku. Mate s tym niektora skusenost. Aka bude torta po rozmrazeni (chutovo a aj ci sa nezacne potahovka topit a tak)? Vopred dakujem za rady.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Dvakrát musela moja torta do mrazáku, potiahnutá bola raz WI a druhýkrát Velvetom a po rozmrazení to bolo ok, pred zmrazením sa dôkladne obalili potravinovou fóliou, vytiahli sa večer pred oslavou do chladničky, prípadná vlhkosť sa vyzrážala na fólii, ktorá sa potom opatrne dala dolu Mrkám, ale zákazníkovi by som to nedávala, jedine na domáce účely alebo ak si on dá "zafrostovať", jeho vec Úsmev Kvietok

ja by som to asi riešila tak, že by som si tortu dala upiecť inej cukrárke, veď je ich tu dosť jedna šikovnejšia ako druhá. Ja tak riešim tortu na svadbu. Keď som si predstavila trojposchodovú jeden večer piecť, potom doobeda plniť, bežať do práce, večer po príchode z práce poťahovať, zdobiť, v sobotu sa s ňou terigať v aute skoro 200km a potom na svadbe zaspávať na stole nie od alkoholu, ale od únavy...veď aj v mieste svadby sú šikovné žienky a ja si svadbu užijem.

evaka, Pi, 14. 03. 2014 - 17:10

Keďže často cestujem k príbuzným do Škotska(moje torty im chutia) tak im vždy napečiem do zásoby torty na rôzne príležitosti. Vždy to riešime tak, že tortu zabalíme, dáme do mraziaka a oni si to potom vyberú, niekedy aj po 5 až 6-tich mesiacoch, a vždy chvália, že torta bola ako práve upečená. Takže moja skúsenosť je dobrá a kľudne tak urob ak nemáš inú možnosť. Úsmev Úsmev Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama