torta s penou?
Pozrite si aj
hladaj v receptoch, je tam taky zakusok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nebude to recept Parádne karamelové rezy?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem ta tip
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim tenke platy s pouzitim rychloslahacej pasty RP (dostat kupit v metre) ma vyhodu ze sa mozu slahat vsetky suroviny spolu, usetria sa vajicka a hmotu mozete nechat stat aj dve hodiny len tak..nestrati nadychanost...platy su take hrube ako na dobosku..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Monika táto rýchlošlahacia pasta by sa teda dala použiť aj na dobošku???aká je cena tejto pasty???nikdy som o takom niečom nepočula
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem presne kolko to stoji ale myslim si ze by mohla tak okolo 30eu..my sme to pouzivali v skole..ja si to planujem teraz niekedy v najblizsej dobe kupit..je to 5l vedierko..chcela som to kupit v nitre v metre ale tam to nemali..nasa skola to kupovala v metre vo zvolene..a da sa urcite pouzit aj na dobosku..aj na rolady a vela inych zakuskov, na ktore treba tenke platy..cesto je chutne a da sa s nim dobre pracovat..na roladu ho nemusite davat do mokrej utierky ani nic take..ak by ste chcela dam sem aj recept presny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to by bolo super,ja som chcela pozrieť zajtra v Nitre no škoda,ale ten recept určitéééééééééé,ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
potrebujete hladku muku 0,450g, krystalovy cukor 0,325g, cele vajcia 0,200g, voda 0,725g, RP 0,060g...vsetko si mozete dat naraz do misky a najskor pomaly miesat kym nemate hladku hmotu a potom vyslahate kym nemate krasnu naslahanu tuhu hmotu..mozete si do nej pridat este trosku zlteho farbiva aby bola krajsia..ja ju roztieram na papier a peciem na 200stupnoch..recept mate na 100kusov dobosovych rezov..cize 6velkych platov alebo 12 takych ako su plechy do klasickych rur..a cukru ak chcete si mozete potom regulovat ak sa vam bude hmota zdat sladka...a mozno by to aj mohli mat v nitre..ja som to tam hladal uz davno..hmota je taka ako mast len trosku tuhsia..a mne pride ako rybi tuk
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata, bola som na plese vo vedlajsej dedine, a preto, ze to bol 10. rocnik, po pol noci bola torta, bola vynikajuca ale neviem ako na nu, bola tam karamelova plnka a cokoladove cesto sa striedalo s penovym susenym platom ako byva v penovej torte, velmi mi to chutilo, karamelova plka nechutila ako zo salka ale skor ako nad parou ale mala prichut karamel a cokoladove cesto bolo take tenucke, ze ja tak nedokazem prekrojit platy, ako to robite dievcata?
dakujem za vsetky rady 