torta red welvet
Pozrite si aj
Nerobila som ju, ale mám recept stiahnutý http://varecha.pravda.sk/recepty/red-velvet-cheesecake-fotorecept/26440… Neviem či dať to červené cesto do torty zvieraťa, možno je to autentické ale mne osobne by to velmi nechutilo. Niektoré tie krasne upečené a vyzdobené zvieratká je až ťažké rozkrojiť,a ak by ešte aj vnútro bolo červené, no ja neviem,ale u nás by to ani deti nejedli aj keby to chutovo bolo vynikajúce. Ale možno niekto to vidí inak.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No videla som to 1x a som zhrozena tymi korpusmi a jednym maslovym kremom... kokso ti ludia v zivote nejedli dobru-mnam tortu... lutujem ich, ze take prachy davaju za take humusy ...ble... umelecky urobene krasne, ale to vidim , ze zvladaju aj nase zienky a same doma... ale teda tie suroviny.... jezkove oci...
Inak co sa tyka cerveneho cesta, ja som do kabelky pre dceru davala normalne potravinove farbivo Kovadlovi a cesto som mala cervene a krem biely...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V kabelke by mi červené cesto ani nevadilo. Ale ja som myslela,že či by to v tom zvierati nebolo až príliš realistické.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som presne na to iste dnes myslela..piskota vysoka jak slak a medzi to 1 cm masloveho kremu...no a nicim nepoliate ani..no vobec by , nepredavala by som taku tortu, co je len pekna....mozno tak namacak k ranajkam do mliecka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ich tiez este nerobila - tie velvetky , ale pred casom tu bola o nich diskusia...http://www.tortyodmamy.sk/recept-na-red-velvet
ja si farbim cesto cervenou gelovkou, aby to pekne vyzeralo, ked sa torta rozreze, aby to malo peknu tmavocervenu farbu, tak najprv cesto zafarbim lyzicou kakaa a potom pridam farbu tak na koncek noza...pokial to nie je upecene tak to vyzara velmi cudne, ale po upeceni je to ok ...
a MonikaPo uplne s Tebou suhlasim, co sa tyka tych torticiek, su to krasne vytvory, ale to vnutro...ktovie ako chutia....ale na inspiraciu je to pekny program
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ved určite tie torty chutia hrozne len mi nešlo do hlavy že tam dávalú podmaslie tak sa mi zdajú zaujímavé, ale žienky všimnite si tie cenýýýýýýýýýýýýýýýýýýý hrúza
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
red velvet piškota je veľmi dobrá chutná a šťavnatá netreba ju ničím polievať, lebo je v nej kyslé mlieko a čo sa týka farby ja v tom problém nevidím ja ked chceli kontrast na svadobnej aby bola aj vnutri červeno biela aj z vonka tak je to super, ak nechcem čarvenú farbu nedám a je pekná hnedá, podla mna žiadna piškota po rokrojení nebude pripomínať mäso
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence, len nedávno sme o tomto recepte diskutovali: http://www.tortyodmamy.sk/recept-na-red-velvet
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si tiež myslím, že ten korpus nemôže byť chuťovo zlý - moja mamina zvykne piecť zákusok z kyslého mlieka a je šťavnatý a veľmi chutný. a toto je len jeho moderná obmena
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na ten korpus sa vykašlať...ja na ňom nevidím nič nechutné....ale viac ma zaujal ten počítačový program na dizajn tortičiek...tak ten by som prijala....a keby mi vypočítal aj množstvo surovín, tak to by bolo ok...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som pred casom velvetku upiekla, ked som si precitala tu diskusiu o nej... pacila sa mi jedna super vec na nej a to ocot a bikarbona. Ked som to tam zamiesala bolo to lahodne a vlacne a po rozkrojeni sama dierka, nadychane... Ale ako sa hovori 100 ludi 100 chuti u nas doma piskota chutila ale mne nie, bolo to tym kyslym mliekom ktore nemam rada, takze ak ti chuti kysle mlieko je to fajne :) A co sa tyka toho programu je to na popasenie oci... ale iba na to, naozaj tie torty nemozu byt chutne, ked vidim aky korpus prave rozkrojili tak mi to pripomina molitan, take stlacene, huste alebo ako by som to povedala...
A chcem sa opytat Natally111 aky program spominas?
to by som aj ja chcela vyskusat bolo by to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
v upútavke toho programu beží na počítači program...akože predkreslené skice tort, ktoré idú robiť...si si to nevšimla?...tak o tomto PC programe hovorím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha ja som si myslela ze to nakresli ten cukrar a oni to potom pouziju na predvedenie ako by mal vypadat...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si myslím, že to kreslili pri výrobe programu v telke, veď ak ste si všimli, tak niektorí cukrári predkladali zákazníkom skice, ako asi bude torta vyzerať. Nemuseli by to kresliť ručne, ceruzkou na papier, keby mali na to program.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ktovie...ale keby niečo také bolo, to by bolo fajn. Nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To by teda bolo, hneď by som to brala, ja kreslím ako škôlkár
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja často robievam RV cupcakes a sú neskutočné...v podstate ide o čokoládový korpus s vanilkovým extraktom a trochou farbiva...krém sa používa tvarohový...kombinácia je úžasná!!!! vďaka SB sú koláčiky krásne nadýchané a cmar spolu s octom im dodávajú zaujímavú chuť :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som dnes náhodou robila cupcakes podľa receptu na red velvet cake.. Lepsie muffiny som v živote nejedla a môj náročný priateľ povedal to isté...kombinácia toho korpusu s tým kremom (rozmixovane mascarpone s tvarohom, cukrom, vanilkovou aromou a slahackou) no neskutočné... Treba vyskúšať a potom uvidite :) práve rozmýšľam len nad tým, ze či tento krém dokáže udržat váhu potiahnutej a zdonenej torty... Čo poviete? V bajecnych tortach to dokonca používajú aj pod poťah.. To si už vôbec neviem predstaviť...
Inak a nie kazdy recept na red velvet je úplný.. V amerike ma to vraj pouxivaju špeciálnu tortovú múku..my si ju tu musíme dorobiť...(do niekolkokrat preosyatych 250g muky treba pridat 4pl gustinu) a ocot by mal byt biely vinny, potom je to naozaj skvele :) aspon moje boli:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
žienky na programe báječné dorty v dieli http://www.muvi.cz/klip/4648-serial-4-bajecne-dorty-nove-video stále spomínajú tortu red wekvwt ani neviem či to správne píšem ale zsá sa mi to super nápad dať do zvieraťa červený korpus ak poznáte recept podelte sa díky