slahanie jedneho kremu na 2 krat
Pozrite si aj
tak ja ti to vysvetlím na mojom príklade
robila som tú tortu pre maliara s monterkami, bola potiahnutá varnou, vyvaľkala som, urobila boky, zvyšnú hmotu som znovu zmiesila a išla som si pripraviť vrchný "plát" na uloženie, v tom momente sa mi to začalo drobiť, mrviť a nie a nie z toho urobiť jednu súvislú placku, takmer som to nedokončila
určite som ti nepomohla s tvojím problémom, ale dúfam, že som ťa potešila, že v tom nie si sama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
:((( no kramky taketo veci potesia ze? Hlavne ked mam naponahlo...o 18 hod. idem do nocnej a dovtedy som to chcela mat hotove....aby mi do rana torticka krasne zatuhla....akurat idem skusit vyslahat to po druhy krat....som zvedava co z toho bude:(
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
držím palček
ja práve idem pozrieť moju prvú punčovú a ak je ok, poliať tou ružovou srandou a tiež dúfam, že sa mi to podarí, dnes o 18 si po ňu prídu a to ešte idem "vyrábať" kabelku ako ozdobu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Premiešala si ho ked si ho rozdelila na spodku je vždy redšia ako na vrchu aj ked sa to na prvý pohlad nezda treba celu masu premiešat poriadne a potom rozdeli tak si to urobila tak potom neviem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hej premiesala, ...no musim konstatovat ze cudne veci sa deju v tom mojom peceni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skús znova vymiešať maslo a pomaly pridavať krem ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vierocka 35 lenze do praveho parizskeho kremu maslo nejde:(
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to počujem prvýkrát,
potom neviem , ale ja vždy iba s maslom a nezgrcol sa mi este ani raz
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..že by si myslela parížsku šľahačku???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jj Zuzka, zle som to napisala, parizska slahacka
.... parizsky krem je tzv.nepravy a do toho ide masielko...do parizskej slahacky ee....no a zrovna ta sa mi z polovice zgrcla
ale ked som to znova nhriala, dala do mrazaku a znova vyslahala tak uz to bolo ok
nastastie, inak hlava v smutku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No a toto my baby skuste vysvetlit...akurat robim pravy parizak, kedze ho mam viac tak som si to rozdelila na polku...prvy sa mi kraaaaasne vyslahal, hladucky, no mnam...a druhy presne z tej istej misky, presne na tom istom slahaci a na tej istej rychlosti slahany sa mi totalne zgrcol....ufff...a teraz neviem co...dala som ho znova nahriat, supla do mrazaku a uvidime co z toho bude...