reklama

Skúsenosti s krémom (plnkou) Dr. Oetker


reklama

Ahojte žienky, prosim vas o radu.. Hambím sa
Potrebujem spravit viac tort naraz a pre ušetrenie casu rozmyslam nad kremom Dr. Oetker (krabickovy cokoladovy, alebo vanilkovy, pridava sa len mlieko, cukor, prip. maslo), tak sa chcem spytat, či a aké skúsenosti s nim mate..? Mozem sa naň spolahnut?
Uz som s nim robila, ale torta sa hned vzdy zjedla, lenze teraz potrebujem, aby vydrzali aspon 3-4 dni..
Dakujem za kazducku radu Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

dana11, Pi, 22. 04. 2011 - 20:06

ja som sním tiež robila a bol super. myslím ked pridáš maslo,bude ho vicej a bude trvanlivejší......ako maslové plnky. ale ja som ho mala v pohode v miske čo mi ostal,a nič mu nebollo aj dlhšie.a to som mala iba ten bez masla.

Moja rada - nerozmýšľaj , radšej urob iný, ono mne chutí ako ....no umelý a myslím, že radšej urob trasený, tam tie pudingy tak nekričia umelinou. To Je ale môj názor. keďže Ti tu nik neodpísal tak moja rada znie nie - nedávaj. Objímam

ja som ho pouzila raz, pre vlastne potreby na rychlu torticku.. a.. bol riedky.. nedrzal mi tvar a torta padala.. mozno som mala dat viac masla, ale uz v takomto pomere sa mi zdal dost "zly".. mne osobne velmi nechutil..

ked mam malo casu, robim zeesan.. je sice drahsi, ako vareny krem, ale cas usetri jednoznacne a (jogurtovy s ovocim) chuti fantasticky Mrkám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama