Skúsenosti s krémom (plnkou) Dr. Oetker
Pozrite si aj
ja som sním tiež robila a bol super. myslím ked pridáš maslo,bude ho vicej a bude trvanlivejší......ako maslové plnky. ale ja som ho mala v pohode v miske čo mi ostal,a nič mu nebollo aj dlhšie.a to som mala iba ten bez masla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moja rada - nerozmýšľaj , radšej urob iný, ono mne chutí ako ....no umelý a myslím, že radšej urob trasený, tam tie pudingy tak nekričia umelinou. To Je ale môj názor. keďže Ti tu nik neodpísal tak moja rada znie nie - nedávaj.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ho pouzila raz, pre vlastne potreby na rychlu torticku.. a.. bol riedky.. nedrzal mi tvar a torta padala.. mozno som mala dat viac masla, ale uz v takomto pomere sa mi zdal dost "zly".. mne osobne velmi nechutil..
ked mam malo casu, robim zeesan.. je sice drahsi, ako vareny krem, ale cas usetri jednoznacne a (jogurtovy s ovocim) chuti fantasticky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte žienky, prosim vas o radu..

Potrebujem spravit viac tort naraz a pre ušetrenie casu rozmyslam nad kremom Dr. Oetker (krabickovy cokoladovy, alebo vanilkovy, pridava sa len mlieko, cukor, prip. maslo), tak sa chcem spytat, či a aké skúsenosti s nim mate..? Mozem sa naň spolahnut?
Uz som s nim robila, ale torta sa hned vzdy zjedla, lenze teraz potrebujem, aby vydrzali aspon 3-4 dni..
Dakujem za kazducku radu