
Komentáre
Ty máš výrobňu???? To píšem bielkovou polevou na medovníky a píšem to celofánovým kornútikom, akým zdobím aj medovníky. Dopredu si narobím marcipánové kartičky, aby stvrdli, a dopredu si to aj napíšem. ale deň dva dopredu. Keď budeš niečo potrebovať, tak sa spýtaj!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja nemám výrobňu xixi,dikes za radu a na tu bielkovú polevu nenapíšeš receptík prosím ,prosím a celofánovým sáčkom som nikdy nezdobila,pretože medovníky nepečiem nemám ich rada
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Recept na polevu???? Ale ja ju robím od oka. Nedá sa to presne povedať, lebo bielka sú neni rovnaké. Daj si jedno bielko, preosiaty práškový cukor /ja používam zásadne len považský práškový cukor, taký tmavomodrý obal/ je veľmi jemný, a dobre sa to vymieša a je to bez kryštálikov, ktoré robia šarapatu. Robím si ju hustejšiu, lebo pri farbení ju riedim citronovou šťavou. Bielko, práškový cukor spolu miešam ale 5 minút, potom pridám pár kvapiek citronovej šťavy, poriadne to vymiešam. Nesmie tiecť, musí sa skôr ťahať. Aby sa to nerozlievalo. Kornútok si robím z trojuholníka so zrezaným špicom z celofánu. Je to praktické, nezaschýňa mi to.Polevu musíš mať prikrytú vlhkou utierkou, aby ti to nestvrdlo. ak som na niečo zabudla, ozvi sa!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vyskúšam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
len skúšaj, moja, keby dačo, tak sa ozvi!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jéj ty nádherne píšeš,mna čaká niečo podobné,ale na stužkovú-už si objednali,napečiem,ale mám hlavy bôľ s písania,prosím ťa ako si to písala ,akou špičkou,A je to písané farbenou čokoládov alebo krémom,moc mi pomôžeš ak napíšeš dikes.