sirup?
Pozrite si aj
Ja používam pri marcipáne pšeničný sirup.A robí sa mi s ním dobre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam pri marcipáne pšeničný sirup.A robí sa mi s ním dobre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež si myslím,že len medom a pšeničným sirupom(a ten je u nás V Prievidzi ešte ťažšie zohnať ako kukuričný)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alebo objednať cez net http://www.biosen.sk/sirup-kukuricny-bio-301.html, objednávala som minulý týždeň, ešte v ten deň mi ho poslali
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prášková glukoza z kaufáču, ja ju používam do čokohmoty aj do želatínovej poťahovky namiesto sirupu, lebo med mi prerážal v čokohmote chuť čokolády.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
napis prosim ako ju pouzivas?a kolko..diky..tu glukozu a kolko cokolady..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sáčik glukozy má 250g a dávam ho do 3 dcl vody, to mi vyjde na 2 dávky. čiže na 400g čokolády, či už tmavej, mliečnej alebo bielej.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som pouzila pri horkej cokolade datlový sirup, islo ho viac ako 2 PL, ale hmota bola super, potiahla som s nou hlavu kona.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som použila javorový sirup a bolo to v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam za odpovede
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím šikovné žienky dá sa kukuričný sirup nahradit okrem medu aj nejakým iným sirupom? u nás nemaju kukuričný
dakujem