reklama

sirup?

ivik , 04. 10. 2010 - 18:59

reklama

prosím šikovné žienky dá sa kukuričný sirup nahradit okrem medu aj nejakým iným sirupom? u nás nemaju kukuričný Smútok dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

tulka56, Po, 04. 10. 2010 - 19:09

Ja používam pri marcipáne pšeničný sirup.A robí sa mi s ním dobre. Úsmev

tulka56, Po, 04. 10. 2010 - 19:13

Ja používam pri marcipáne pšeničný sirup.A robí sa mi s ním dobre. Úsmev

tiež si myslím,že len medom a pšeničným sirupom(a ten je u nás V Prievidzi ešte ťažšie zohnať ako kukuričný)

jaja19, Po, 04. 10. 2010 - 22:17

prášková glukoza z kaufáču, ja ju používam do čokohmoty aj do želatínovej poťahovky namiesto sirupu, lebo med mi prerážal v čokohmote chuť čokolády.

dadka1, Po, 04. 10. 2010 - 22:33

napis prosim ako ju pouzivas?a kolko..diky..tu glukozu a kolko cokolady.. Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

jaja19, Ut, 05. 10. 2010 - 08:54

sáčik glukozy má 250g a dávam ho do 3 dcl vody, to mi vyjde na 2 dávky. čiže na 400g čokolády, či už tmavej, mliečnej alebo bielej.

Ja som pouzila pri horkej cokolade datlový sirup, islo ho viac ako 2 PL, ale hmota bola super, potiahla som s nou hlavu kona.

evala, Ut, 05. 10. 2010 - 06:49

ja som použila javorový sirup a bolo to v pohode Mrkám Úsmev Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama