seknutý korpus
Pozrite si aj
podla akého receptu konkrétne robíš korpus, pri kolko stupnov ho pečieš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takéto vôbec existuje??? v živote som takéto nepočul...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môj skromný názor je, že ten korpus nie je seknutý, ale nedopečený....teda tá stredná časť je surováááá....pred vybratím korpusu z rúry treba pozrieť /pichnúť/ špajdlou do stredu - musí byť čistá bez omrviniek - neviem ako dlho pečieš, ale skús to takto....veľa zdaru...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...moze to byt aj mukou,ja som kupila znacka CBA no strasne, vyslovene na zufanie, aj som povedala v Ter.. tam som ju kupila ,,10kg,,nech ju vyvezu prasatam,miesala som ju s Babickynou mukou..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiez myslim, ze nedopecene, zo zaciatku sa mi to parkrat stalo, treba iba poriadne dopiect korpus Ja peciem iba na 150 a podla velkosti korpusu 40-55min., je potom ok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ho piekla na plechu ,takže bol nizky a pri teplote tuším 200 stupnou,špajdlou som ho skušala ,nelepilo sa,nabuduce skusim nižšiu teplotu ,zabudla som povedať že to bolo kakaový korpus,dakujem za cenné rady vyskušam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
poradťe mi prosim,stava sa mi často že sa vo vnútri korpusu sekne cesto,je tmavšie a take pevnejšie,navonok je však pekné a nadýchane,neviem čo robím zle,pečiem podla receptu,